- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
hayırlısı diyorum ben.bugün benim doktorum da bir çok kadın plesanta previayla doğum yapıyor tek sen olmayacaksın dedi.en fazla sezeryanla alırız dedi.(rahatlatmaya mı çalışan yoksa paniklememe kızan bir tavırmı bilmiyorum ama ). .inat edersek başaracaz sanırım :)))
Kızlar ben 16 haftalık hamileyim iki gün önce kanamam oldu banada bebeğin plesantası aşağıda denildi benim gibi 16 . haftalarda bunu yaşayıp sonradan plesanta yukarı çıkan varmı düşük olurmu? çok korkuyorum(
Kızlar ben 16 haftalık hamileyim iki gün önce kanamam oldu banada bebeğin plesantası aşağıda denildi benim gibi 16 . haftalarda bunu yaşayıp sonradan plesanta yukarı çıkan varmı düşük olurmu? çok korkuyorum(
Benim doktorum da aynı şekilde yaklaşmıştı.Hala da çok panik durumda değil.Bugün hastaneden çıktım.Bol bol yatarak geçecek bir dönem.AAman bebişim zamanında sağlıkla gelsin de ben hiç kalkmadan yatmaya razıyım.
bana yat da demediler doktorlara kalsa birşey demiyorlar zaten ben kendim dikkat ediyorum ilişkiyi felan yasaklamadı.ama ben çok hassas davranıyorum.onlara normal geliyor da bize gelmiyor işte(
kızlar oturmaya dahi korkuyorum bu nedenle yani bu rahatsızlık nedeniyle düşük yapan varmı?
merhaba kızlar benim de uzun zamandır kahverengi akıntı oluyor .doktorum 2 kere alttan muaye etti ama bişey yok dedi.okuduklarım korkuttu biraz beni acaba benimki de plesenta pervia olabilir mi.doktorun gözünden kaçmış olabilir diye düşünmeye başladım.bu arada kahverengi lekelenme az az ama neredeyse her gün oluyor.noktaya a çizgi şeklinde
plensenta previa ile en geç tanışan benım heralde.
38. haftda normal doğum için çatı muayenesine gittim alttan muayene olduğumda kanamam oldu plensentanın aşağıda olduğunu öğrendik. doktorum o akşam hastaneye yatırdı benı müşahade altında tuttular kanamam sadece o gün sürdü sonra kesildi. doktorum doğumumun sezeryan olması gerektiğini söyledi. şuan 38 haftadayım bu haftayıda geçirelim 39 a girince alalım dedı şuan kanamam yok evde dinleniyorum ama yinede korkuyorum sanki bebeğin hareketleri az gibi geliyor. bebeğin ciğerleri gelişsin diye 2 doz iğne yaptılar. buiğnelerin mutlaka yapılması gerekmiş kızlar bazı doktorlar gerek görmüyor bilginiz olsun. doktor şuan alsam küveze girer kanaman yok bekleyelim 1 hafta daha küveze girmez inş bebeğim. hepimize geçmiş olsun arkadaslar
benim vajinal muayenemi su geliyo mu diye yaptı.. su geliyosa göllenme olurmuş. az önce dr a gittim. kendi doktorum il dışında ama babası da kadın doğum uzmanı ona göründüm. bebişim iyi şükür kalbi atıyodu. progestan verdi. vajinal muayeneden kaynaklı diildir kanaman eşin aşağıda oluşundandır dedi. seyehat yasak ayağa kalkmak yasak.
umarım eş yukarı çıkar da kanamam olmaz tekrar...
benim ayrıca başka da problemim var. başka kuruma geçtim ve tebligatım bu aralar yapılacak ce ben 15 gün içinde ankaraya gitmek zorunda kalacağım. orad evim yok eşimin tayini olmadı. işe başlayıp rapor alsam bie 8.5 saat yol nasıl giideceğim. dr izin vermeyecek muhtemelen. ayrıca uçağa da izin vermez. napçam bilmiyorum. memur olanlar varsa çözüm önerilerini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?