plasenta previa ve 2.hamilelik

Benımde ilk kanamam 7. Haftada oldu bırde 10. Haftada su an 11 haftalık oldum. Kan pıhtılaşmam da var. En son gıttıgimde kanama alanı var dedı doktor. İnş sonu güzel olur

Benımde ilk kanamam 7. Haftada oldu bırde 10. Haftada su an 11 haftalık oldum. Kan pıhtılaşmam da var. En son gıttıgimde kanama alanı var dedı doktor. İnş sonu güzel olur
Daha çok basindasin çıkar inşallah dahaKanamalar seni korkutmasın dediğim gibi ben çok yaşadım. Mümkün olduğunca yatarak geçir bu süreyi ve moralini yüksek tut. Sonu güzel olacak inşallah

Merhabalar sizden bilgi rica etsem sizde gebelikte kanama ile sanciniz varmiydi doğum sancıları yani sadece kanama mi vardı

Merhabalar sizden bilgi rica etsem sizde gebelikte kanama ile sanciniz varmiydi doğum sancıları yani sadece kanama mi vardı
Merhabalar, hiç ağrım olmuyordu. Yani hamileliğe bağlı ara ara hafif kasik ağrısı oluyordu ama previa ile ilgili hiç ağrım olmadı. O yönden rahat bir hamilelik geçirdim

Merhaba plasenta totalis dendikten sonr anne oldu bilgi verir misiniz nasıl süreç oldu ve doğum basıl oldu teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…