plasenta previa ve 2.hamilelik

inşallah herşey güzel olur güzel haberler alırsınız ben 18 martta gidicem 2li taramaya inşallah herşey yolunda gider hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberlerinizi merakla bekliyorum 😊
Karşılıklı inşallah güzel haberler veririz 🙏haftaya mutlaka haber vericem 😊

Bugün doktor kontrolum vardı, çok şükür plasentanın çoğunluğu yukarıda çok az kısmı aşağıda o da 1-2ay içinde yukarı çıkar dedi🙏 o kadar mutlu oldum ki. Şimdi hamileliğin keyfini almaya başladım. İnşallah canım sen de güzel haberler alırsın 🙏

çok sevindim cok güzel haber 🙏
Bugün doktor kontrolum vardı, çok şükür plasentanın çoğunluğu yukarıda çok az kısmı aşağıda o da 1-2ay içinde yukarı çıkar dedi🙏 o kadar mutlu oldum ki. Şimdi hamileliğin keyfini almaya başladım. İnşallah canım sen de güzel haberler alırsın 🙏

doktora gittim plesantanın tamamen asağıda olduğunu söyledi bakalım neler bekliyo bizi hayırlısı olsun inşallah 🙏
Ah canım üzüldüm ama bu işler de belli olmuyor, ilk hamileliğimde totaldim ve hiç çıkmaz artık denen 7. Ayda çıkmaya başladı. İnşallah senin de bugünden sonra yukarıya çıkmaya başlar bol bol dua edelim🙏 Dikkat et kendine biliyorsun zaten süreci fırsat buldukça dinlen. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar dualarım seninle🤲

Ah canım üzüldüm ama bu işler de belli olmuyor, ilk hamileliğimde totaldim ve hiç çıkmaz artık denen 7. Ayda çıkmaya başladı. İnşallah senin de bugünden sonra yukarıya çıkmaya başlar bol bol dua edelim🙏 Dikkat et kendine biliyorsun zaten süreci fırsat buldukça dinlen. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar dualarım seninle🤲
inşallah cıkar iyi dileklerin için teşekkür ederim allah hepimizin sağlıkla sağlıklı günlerde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🤲

Aynı sorunun cevabını arıyorum. İlk çocuk kanamalara rağmen şükür zamanında doğdu ama ikinci cocukla da aynı şeyleri yaşar mıyım diye çok korkuyorum 8 haftalık hamileyim 😔
Merhaba hamileliğiniz nasil.gidiyor aynı sıkıntıyı yaşadınız mı acaba

inşallah aynı şeyi yaşamazsınız bende ilk gebeliğimde plesanta previa totaldim cok kötü bi sürec gecirdim kafamı yastıktan kaldırmak yasaktı 32+6 da doğum yaptım şimdi 2.ye hamileyim 6 haftalık ve doktor aynı şeyi yaşayacaksın büyğk ihtimalle plesanta güzel yerde gözükmüyor dedi bende cok korkuyorum hayırlısıyla atlatırız inşallah
Merhaba hamileliginiz nasil gidiyor acaba aynı şeyleri yaşadınız mi

Ya ne güzel çıkmış yukarıya maşallah . Banada plesanta previa totalis teshısı koyuldu. Yukarı çıkar ıns. Totalıs de çıkmıyor dıyorlar sızınkı çıkmış. Kaçıncı haftada Doğum yaptınız ve kanama nız oluyor muydu

Ya ne güzel çıkmış yukarıya maşallah . Banada plesanta previa totalis teshısı koyuldu. Yukarı çıkar ıns. Totalıs de çıkmıyor dıyorlar sızınkı çıkmış. Kaçıncı haftada Doğum yaptınız ve kanama nız oluyor muydu
Bana da doktorum artık 26dan sonra çıkmaz dedi ama 32 de imkansız şekilde çıkt. sizin daha da erken çıkar inşallah 🙏5.aydan 7. Aya kadar nerdeyse her hafta hastanedeydim mutlaka kanamam oluyordu, kan kokusundan bikmistim. 37 bitince bayram izni araya girdiği için planlı sezeryan oldum. Bayram olmasa daha beklerdik ama ekstra bişey olursa nöbetçi doktora kalmak istemedim😊 sadece imkanın varsa hep yat, kanamam olursa hiç moralini bozma. Çocuğum da sağlıkla doğdu şükür, boyu kilosu yerindeydi 🙏 sormak istediğin ne olursa sorabilirsin, internette okuyunca çok moral bozucu şeyler çıkıyor.

Merhaba, hayır çok şükür olmadı 🙏 ilk başta %80 yukarıdaydi ama doktorum çıkar kesin dedi ve bir sonraki kontrolde çok şükür korkularım son buldu. İkinci hamileliğiniz mi?
2. Hamilelikte korkuyorum ilk hamileliğimde marjinaldim 2. De yaşarsın diyorlar o yuzden sordum size

Bana da doktorum artık 26dan sonra çıkmaz dedi ama 32 de imkansız şekilde çıkt. sizin daha da erken çıkar inşallah 🙏5.aydan 7. Aya kadar nerdeyse her hafta hastanedeydim mutlaka kanamam oluyordu, kan kokusundan bikmistim. 37 bitince bayram izni araya girdiği için planlı sezeryan oldum. Bayram olmasa daha beklerdik ama ekstra bişey olursa nöbetçi doktora kalmak istemedim😊 sadece imkanın varsa hep yat, kanamam olursa hiç moralini bozma. Çocuğum da sağlıkla doğdu şükür, boyu kilosu yerindeydi 🙏 sormak istediğin ne olursa sorabilirsin, internette okuyunca çok moral bozucu şeyler çıkıyor.
Teşekkür ederım, su an yolun basındayım. Kanamanız çok oluyormuydu . Bırde sureklı yatış mı verdi doktorunuz.

Teşekkür ederım, su an yolun basındayım. Kanamanız çok oluyormuydu . Bırde sureklı yatış mı verdi doktorunuz.
Evet ben kanaması çok olanlardandım, ilk 4 aylık olduğunda başladı, 5. Ayda komple raporluydum yemeği bile yatarak yememi istedi doktorum. Sadece tuvalete kalkiyordum diyebilirim.10 gün olmadan mutlaka kanamam oluyordu 1-2 gece de hastanede yatıyordum. 7. Aydan sonra çıkmaya başladı ve sonrasında olmadı 🙏 yolun basindaysaniz yukarı çıkma ihtimali yüksek. İnşallah çıkar

X