plasenta previa ve 2.hamilelik

Yani 6.haftada veyahutta 3 ay içinde belli oluyor mu plesanta İn u durumu veya yerleşim şekli bana doktor eğer gebe kalırsan ben 2 doğum yaptım sezeryan la 3cüye damara yapışma ihtimali olur dedi ve 3ay içinde kürtaj olman gerekir üç aydan sonra belli olur plesanta İn durumu dedi bana doktor

İnşaallah atlatırsın hayırlısıyla sağsalim rabbim evladınla seni ve ailene bağışlasın inşaallah. Ben şuan hamile iyim bilmiyorum günümü bekliyorum ilerleyen zamanda net belli olucak ama ilerleyen zamanlarda olursa diye sormak istediö

Aklıma geldi şimdi daha çokta yenisiniz tam size sormam gereken bir soru olduğunu düşünüyorum kasığınızn sağ veya solunda bir batma kramp ağrı gibi belirtiler var mı benim sadece sol kasığımda bu belirtiler var sizde de var mı böyle bulgular yoksa acaba enfeksiyonum mu var. Cuma günü veya 8 9 unda regl olmazsam test yapıcam ama işte merak etmekten kendimi alamıyorum. Birde gecikme olmayınca henüz ne biliyim işte karmakarışığım..

Benim ilk gebeliğimde 32. Haftadan sonra yukarı çıktı. Çıkmaz denen zamanda kanamalarım durdu. Ama 4. Aydan itibaren kabus gibiydi sürekli hastanede yatıyordum. 31. Haftayı gorebileyim diye dua ederdim. Doktor bana 7. Hafta kontrolünde bunları konuşmak için henüz çok erken dedi. Kendi rahat görününce ben de biraz rahatladım ama rüyalarıma bile giriyor. 12. Hafta kontrolünü bekliyorum. Allah yardımcımız olsun

Amin inşaallah çıkmış olur. Hayırlısı artık ben bakalım hamile iyim bdkleyip görücem bir istiyor bir istemiyorum yine aynı sıkıntılar olursa diye istemiyorum ameliyat masasında kalırım diye korkuyorum aslında istiyorum yani Bi tane daha olsa tamam

Sanırım hepimizde masada kalma korkusu var ikinci hamileligim sorunsuz geçti diyen de olmuyor

25. haftaya kadar düzelebiliyormuş ama benim gecmişimde böyle bi olayım olduğundan gidişatı iyi değil dedi yerleşme yerinden anlıyorlarmış

ben 2 gün gecikince test yapmıştım cıkmıştı herhangi bi ağrım yoktu bugun sağ kasığıma 1-2 kere ağrı girdi sadece

allah yardımcımız olsum inşallah hiçbirimiz birdaha bunu yaşamayız kendini olası bi durum için koruma yöntemli birşey dedi mi doktorun

25. haftaya kadar düzelebiliyormuş ama benim gecmişimde böyle bi olayım olduğundan gidişatı iyi değil dedi yerleşme yerinden anlıyorlarmış
Evet zaten yerleşim problemi demek plesanta previa accreta totalis filan benim öğrenmek istediğim 3 aya kadar belli oluyor mu yerleşim şekliydi onun da aldım cevabını teşekkür ederim

ben 2 gün gecikince test yapmıştım cıkmıştı herhangi bi ağrım yoktu bugun sağ kasığıma 1-2 kere ağrı girdi sadece
Anladım benimdesol kasığımda ki ağrı 11 gündür var beklicem artık bakalım hayırlıssı

Oyaaras okumuştum böyle bir vaka daha önceki araştırmalarında oldu ki düşürmedin ilaçla düşürüyorlarmış. Biri ilaçla içeride bırakılan eşi düşürmüş. Korkma yani doktorunun dediği gibi kurtulursun düşürürsün doğru söylemiş doktorun yani geçmiş olsun

allah yardımcımız olsum inşallah hiçbirimiz birdaha bunu yaşamayız kendini olası bi durum için koruma yöntemli birşey dedi mi doktorun
Hiç bir şey demedi, bu konudan bağımsız cinsel ilişki önermiyorum dedi. ay sonu gidince daha detaylı konuşacağım

Hiç bir şey demedi, bu konudan bağımsız cinsel ilişki önermiyorum dedi. ay sonu gidince daha detaylı konuşacağım
bana hiç birşey demedi kanamam olursa hemen gel kendini cok güzel takip et dedi hayırlısıyla bu süreci atlatıp sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah

Kızlar dayanamadım test yaptım negatif çıktı regl takvimime göre bgn Dü günüm daha olmadım diyorum ya belki 9una kadar olucam bilemiyorum başım çok ağrıyor ama. Herhalde hamile değilim ben...

Kızlar dayanamadım test yaptım negatif çıktı regl takvimime göre bgn Dü günüm daha olmadım diyorum ya belki 9una kadar olucam bilemiyorum başım çok ağrıyor ama. Herhalde
Aynı sorunun cevabını arıyorum. İlk çocuk kanamalara rağmen şükür zamanında doğdu ama ikinci cocukla da aynı şeyleri yaşar mıyım diye çok korkuyorum 8 haftalık hamileyim
merhaba merak ettim birdaha kontrole gittiniz mi doktor ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…