PLESANTA SAYFASINDA VARDI.Canım ciğer geliştiricisi geçen cumartesi yaptı. 26 haftayı doldurduktan sonra hemen yaptı. Doktorum ilaçlar konusunda hassas sanırım durumum onuda endişelendirDi. Bu arada inan gözlerim doldu yazdıkların için teşekkürler beni anlıyorsun buna eminim. Bebeğim konuşuyoruz sık sık onu çok seviyorum. Bugün en büyük sorunumuz wc ikinmaktan korkuyorum yoksa şimdiye çözülmüştu. Ben plasentayi yukarı çıkarmak için neler yapılmalı diye çok araştırdım ama istirahatten başka bişey bulamadım . Duyumlarini paylaşırsan sevinirim. Birde benim kanama ve plesanta sol kasik tarafımda o tarafa yatmak pkesentanin yukarı çıkmasını engeller mi acaba.
bebeğe zarar vermez merak etme.Bugün midem çok kkötü afedersin ne yediysem çıkardim senin ne zaman ggeçtibulantin
İyi geceler bugün nasılsin benim 2 gündür çok bulantim var ozellikle yemek yedikten sonra illaki aaffedersin çıkarıyorum bebeğe zarar vermekten korkuyorum bide idrar kaçırma problemim var benim sende de var mi böyle bişey
Canim teşekkür ederim ben zaten sürekli yatıyorum yarın akşam başka bi drden randevu aldım başka bi göz görsün halimi diye. KarnıMi taşıyamaz oldum. Şu bile icemiyorum Adalati içmeyi bıraktıM. Karnım patlıcak yoksa.PLESANTA SAYFASINDA VARDI.
banyodan sonra aykalrını yukarı uzat.
hatta uyurken de ayaklarının altına yastık koy.
bir kaç şey daha vardı ama aklıma gelmiyor şimdi.
sola yatınca ebbeğe daha iyi kan gidiyor canım.
ben zor da olsa sola yatmaya çalışıyordum.
hatta bunları yaptım yukarı çıktı previa değilim artık demişti bir arkadaş.
sadece banyodan sonra ve genelde yatarken ayakları yukarı uzatma var aklımda.
bebeğe zarar vermez merak etme.
ben 3 hamileliğimde de hep kustum.
sonuncu felaket boyuttaydı.
hiç bir şey olmaz kuzuna rahat ol.
b12 ve b6 vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor bulantılar.
bitkisel bir ilacı var.arkadaşım kullandı geçti bulantıları.
Canim bende iğne isteyecegim zaten iilaç gercekten daha jkötü yapiyo insani herseyden tiksindim süt bile icemiyorum yedigim seyler belliCanim buraya yazdığını yeni gördüm benim bulantı çöktü ama kusma yoktu benim 4.aya kadar bulantı sürdü canım ne yazikki progestan bulantısı dahada arttırıyor. Bulantısı arttıran yiyecekler yeme mesela ben 5. Aya kadar peynir ve yoğurt yiyeNedim. Portakal iyi gelirdi tabi onuda ben soymuycam soyarken kokusu elimde kalıyordu bulantı yapıyordu. Canım hepsi geçiyor seni çok iyi anlıyorum kahverengi lekelerin gecşeydi dozunu belki azaltır. Kuzum sen şu ilacın iğnesini al en azından Yemen düzelir iğnesi acısı en fazla 1 gün sürer ama ilaç acayip yapıyor. Kıyamam sana ya geçecek kuzum az daha sabır hepsi geçecek ben 6 haftaliktan başlamıştım 1 ay içtim Dr değiştirince ilacı kesti. Ama seninki büyük ihtimal dozu düşürür kysmamak için az az sık sık ye ve asla bulantısı arttıran şeyi yeme faydali da olsa yeme.
Bu arada çok ssağol canim ggönüller bir olsun onemli olan suan ikimizinde ihtiyacı olan sey gerçekten dua Rabbim yardımcımız olsunCanım beni gelişmelerden haberdar et meraktayim. Keşke yakın olaydıK. Senin için dua edicem sakin üzülme hepsi geçecek.
Amin.Bu arada çok ssağol canim ggönüller bir olsun onemli olan suan ikimizinde ihtiyacı olan sey gerçekten dua Rabbim yardımcımız olsun
Canim nasıl oldun mesajda atmadin merak ettim.Umarım iyisidir dualarIm seninle.Bu arada çok ssağol canim ggönüller bir olsun onemli olan suan ikimizinde ihtiyacı olan sey gerçekten dua Rabbim yardımcımız olsun
Canim geçmiş olsun plesenta previa mi dedi doktorunuz birde 3 çeşidi var sizinki hangisi acaba.kızlar merhaba,
30 haftalık gebeyim geçen ayki kontrolde sorun yoktu fakat bu gittiğim de plasenta rahime yakın yukarı cıkması lazım dedi, ne zaman yukarı cıkar ve bunun icin ne yapmam gerekiyor ?
Canim geçmiş olsun plesenta previa mi dedi doktorunuz birde 3 çeşidi var sizinki hangisi acaba.
Canim şimdi çeşidini bilmeden yorum yapmak zor ancak ben kendimden yola çıkarak anlatayım bende marjinal vardı kanama geçirdiM ilaç tedavisi ge yatak istirahat verildi Her hafta biraz biraz yukarı çıktı yataktan wc harici çıkmadim yemeklerimi bile bazen yatakta yedim bu şekilde gelisme kaydettim. Ancak plesentanim çeşidi önemli bir dahaki kontrolünde öğren. Inşallah tez zamanda yukarı çıkar. Dinlenmeye ihmal etme özellikle ayakta kalma.bilmiyorum ki rahim ağzına yakın biraz kapatmış dedi ilerleyen zamanlarda yukarı cıkar cıkmazsa normal dogum olmuyor dedi netten baktıgım kadarı ile marjinal plasenta oluyor sanırım
Canim şimdi çeşidini bilmeden yorum yapmak zor ancak ben kendimden yola çıkarak anlatayım bende marjinal vardı kanama geçirdiM ilaç tedavisi ge yatak istirahat verildi Her hafta biraz biraz yukarı çıktı yataktan wc harici çıkmadim yemeklerimi bile bazen yatakta yedim bu şekilde gelisme kaydettim. Ancak plesentanim çeşidi önemli bir dahaki kontrolünde öğren. Inşallah tez zamanda yukarı çıkar. Dinlenmeye ihmal etme özellikle ayakta kalma.
Rica ederim canım geçiçek hepsi Allahın izniyle. Güzel düşün.bende devamlı dinleniyorum zaten ayaga kalkıp az yürüyünce yoruluyoruminşallah cok teşekkür ederim
slm dagci suan kac haftaliksisin bnde totilistim bnim git gide riskim artiyo cok sukur bebegim cok saglikli ama aniden cok kanamam olur diye erken dogum olur diye korkuyorum.kanamalarim sîklasti.asiri olmuyo ama haftada ikikere aniden iki ped dolucak sekilde kanama oluyo ve aniden duruyo damlaya donuyo sonra surekli leke oluyo.sende neler oluyo bn suan 23 haftaligimbu konuda mevcut bir topik var.
marjinal çok önemli değil.zamanla çıkıyor.
ama bir süre dikkat etmen lazım.
ben totalisttim.
ben doğum yapalı neredeyse 3 yıl olacak canım.slm dagci suan kac haftaliksisin bnde totilistim bnim git gide riskim artiyo cok sukur bebegim cok saglikli ama aniden cok kanamam olur diye erken dogum olur diye korkuyorum.kanamalarim sîklasti.asiri olmuyo ama haftada ikikere aniden iki ped dolucak sekilde kanama oluyo ve aniden duruyo damlaya donuyo sonra surekli leke oluyo.sende neler oluyo bn suan 23 haftaligim
hm senin risklerin oldumu sorunla karsilastinmi yada doguma yakin duzeldimi.9 ayini tamamlamismiydin.ne guzel sen atlatmissin .ben doğum yapalı neredeyse 3 yıl olacak canım.
korkma,Allah'ın izniyle bebeğini kucağına alırsın.
dr.avrupa yakasında arkadaşlar öneriyorları.
ama ben bu taraftayım.
özelde bir prof yaptı.
risk vardı tabi ki.hm senin risklerin oldumu sorunla karsilastinmi yada doguma yakin duzeldimi.9 ayini tamamlamismiydin.ne guzel sen atlatmissin .