plasenta öne geçmiş(aman dikkat)

yerlikaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
63
9
22 haftalık hamileyim,bebek sağlıklı diye seviniyordum ama şimdide bu plasenta işi çıktı.plasenta bebeğin önüne geçmiş,bu da erken doğum riski oluşturuyormuş.fazla haraket etmeden yaşamam gerekiyor,kanama olmaması için.bu durum hakkında bilginiz varmı arkadaşlar?lütfen bana yazarmısınız?şimdiden teşekkürler.

canım geçmiş olsun.bir hafta öncesine kadar aynı durumdaydım üstelik bebeğimde aşağıdaydı.28.haftaya kadar çıkma ihtimali var.benimki bu hafta çıkmış çok şükür.ama 4 haftadır evden dışarı çıkmadım sadece hastaneye gittim.ayakta fazla kalma dahada iner,cinsel ilişkide yasak.evin içinde gezin ve hep dinlen.korkma daha çıkar..

bende 20. haftalarda yaşadım aynı sorunu. üç hafta boyunca dragitmek ve wc dışında sürekli yattım. çok korkmuştum ama drum bu haftalarda böyle sorunlar olabileceğini 28. haftaya kaadar çıkar merak etme diyerek bana moral veriyordu. üstelik kanamamda vardı. dediği gibi oldu ve sonra yukarı çıktı plesentam. sadece dinlen ve hareketlerine dikkat et. seninkide çıkar yukarıya.
sonrada 37. haftaya kadar çalıştım. hiç zorlanmadan.

X