Plasenta ayrılması erken haftalarda

Bilen biri ya da olunlu tecrübeye sahip biri yazarsa daha faydalı olur senin için. Çok geçmiş olsun dilerim sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini

Kızlar gebeliğin erken haftalarında plasenta ayrılması yaşayan var mı ve bu durum zamanla düzelir mi?
Ne kadar ayrılma var sizin ve bebeğin durumuna göre takip edilir ayrılma fazla değilse ayrılma fazlaysa sizin ve bebek açısından risk ama bir tanıdık ayrılma fazla değilmiş yatarak ve tedaviyle düzelmiş ama hayati riski de devam etmiş benim de plesantam ayrıldı benimki %90 ayrılmıştı o yüzden düzelmedi gebelik haftam da erkendi..

Kızlar gebeliğin erken haftalarında plasenta ayrılması yaşayan var mı ve bu durum zamanla düzelir mi?
Stres ve üzüntüden uzak dur tansiyon yükselmesinden oluyomuş bu durum tuzlu yeme tansiyonunu da aralıklarla ölç yatarak geçir bu durumu sık sık takiplerini yaptır ama işinde ehli bir doktora yaptır çoğu doktor bunu anlamıyo çünkü Allah ın izniyle bir şey olmaz rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin yavrunu🤲

Stres ve üzüntüden uzak dur tansiyon yükselmesinden oluyomuş bu durum tuzlu yeme tansiyonunu da aralıklarla ölç yatarak geçir bu durumu sık sık takiplerini yaptır ama işinde ehli bir doktora yaptır çoğu doktor bunu anlamıyo çünkü Allah ın izniyle bir şey olmaz rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin yavrunu🤲
Plasenta rahmin arkasında yerleşti bu sefer yani normalmiş heralde ayrılmayı da sormadım devam etse söylerdi doktor heralde perinatolog takip ediyor canım teşekkür ederim

Plasenta rahmin arkasında yerleşti bu sefer yani normalmiş heralde ayrılmayı da sormadım devam etse söylerdi doktor heralde perinatolog takip ediyor canım teşekkür ederim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sen yine de dikkat et çok yorma kendini

X