• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Planta Pura [ istenmeyen tüyLere kaLıcı çözüm]

Btsmtc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
199
2
66
İstanbul
KıZLar internette gezinirken bu markayı gördüm istenmeyen tüylere kalıcı çözüm yazıyoo..

Tüyleri ilk kullanımla birlikte 7-8 dk da döken çıkış sürelerini uzatan ve miktarını azaltarak her seferinde istenmeyen tüyler daha seyrek daha ince ve daha zayıf bir şekilde çıkmasını sağlayan bir formülmüş.düzenli kullanıldığı zaman 8-18 ay içinde istenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok eder yazıyor.

Kullanan Varmı Arkadaslar Çok Merak Ediyoruum...:61:

Googlea yazarsan bulabilirsin canım nerde satılır tam bilemiyorum bende ilgimi
çektii sürekli kullanımda azaltması ve bir süre sonra yok etmesi..

bakdım canım bır nevı bıtkısel tuy dokucu krem ama tahmınımce kılları kalınlastırı normal bı tuy dokucunun zaten tras bıcagındna farkı yok

Nebileyim canımm tüy dökücü ve zaltıcı yazıyor ya merk ettim bendee :86:
bitkisel bir macunla falan yapılmış olmasıda dikkatimi çekti doğruysa eğer
kullanırım dedim :86:

Nebileyim canımm tüy dökücü ve zaltıcı yazıyor ya merk ettim bendee :86:
bitkisel bir macunla falan yapılmış olmasıda dikkatimi çekti doğruysa eğer
kullanırım dedim :86:

:D hıc sanmıyorum normalde ınsanlar okadr paralar yatırıp lazer yaptırorlar senlerce gıdorlar:D kaldıkı ısımız bu kreme:D aman en ıyısı sır agda vaz gecmıcen:D

kıslar bu tarz ürünler işe yarıyor ama kullandığınız süre boyunca.. bırakınca eski haline geri dönüyor.

Thioglycolic asit içeriyormuş,yani bildiğimiz tüy dökücülerdeki kimyasal madde bu.
ananas macunu filan denmiş ama ananasın neresi kullanılmış acaba?
Bence daha bilimsel içerik sunan ürünleri inceleyin,mesela son zamanlarda gözüme çarpan nano krem var ,bu ürünün açıklamasına dikkat çekici bilimsel açıklamalar yazmışlar,dedikleri gibiyse etkili olması beklenir.
IGF-1 'i bastırmaktan filan bahsetmişler,ilginç bi yaklaşımları var.
IGF-1 kıl üretiminden sorumlu bir büyüme faktörüdür,özellikle insülin direnci olan hirsutizmli kişilerdede etkili olabilir.

arkadaslar digerini sordum ama cevap alamadim peki bu ürünü kullanan varmı hiç tüyleri artırmıyorsa bi seçim yapıp alcam bunlardan birini ama artırırsa die cok korkuyorm yani azaltma isi yalan olabilirmi ona takıldım kullanan arkadas varsa bi yorum alalım ya süper olur benim gibi almayı düsünenler için en azından paramız bosa gitmez

canım ben de gördüm. ama bildiğim kadarıyla tüy dökücü kremler kalın tüylü kişilerde pek işe yaramıyo. ine tüyleri güzel alıyo

canım ben de gördüm. ama bildiğim kadarıyla tüy dökücü kremler kalın tüylü kişilerde pek işe yaramıyo. ine tüyleri güzel alıyo

eminim bu öyle bişi deil belli yani cinsinden çook araştırdım dier tüy dökücülerle bunu kıyasladım içndekilere baktım bayağı fark var alıcam ama bulamıyorum ki nerden bulabilirm

eminim bu öyle bişi deil belli yani cinsinden çook araştırdım dier tüy dökücülerle bunu kıyasladım içndekilere baktım bayağı fark var alıcam ama bulamıyorum ki nerden bulabilirm

ben de internetde denk gelmiştim okudum. ilgimi çekmişti. ben arada acelem olduğunda bacaklarımda veet tüy dökücü sprey kullanıyorum. bende işe yaradı.
planta pura diye görsellerden ara sipariş verebileceğin siteler var
kendi sitesi .net olan. oradan da sipariş verebilirsin.
şimdiden kolay gelsin.

Back