C cagankayra Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2011 83 0 1 Ekim 2011 Konu Sahibi cagankayra #1 planta pura activa lekeler için bu ürünü kullanan varmı etkisini gören varmııı yüzümde çok güneş lekesi var beni çok rahatsız ediyor
planta pura activa lekeler için bu ürünü kullanan varmı etkisini gören varmııı yüzümde çok güneş lekesi var beni çok rahatsız ediyor
C cagankayra Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2011 83 0 1 Ekim 2011 Konu Sahibi cagankayra #2 cagankayra .!.: planta pura activa lekeler için bu ürünü kullanan varmı etkisini gören varmııı yüzümde çok güneş lekesi var beni çok rahatsız ediyor Genişletmek için tıkla... benimle ilgilenen yokmu
cagankayra .!.: planta pura activa lekeler için bu ürünü kullanan varmı etkisini gören varmııı yüzümde çok güneş lekesi var beni çok rahatsız ediyor Genişletmek için tıkla... benimle ilgilenen yokmu
M Missie_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2009 3.390 4 2 Ekim 2011 Konu Sahibi cagankayra #3 bence lazer ya da peeling yaptır benimde bu sene alnımda çıktı kremlerle geçmedi hatta arttı hangi krem kimde ne reaksiyon veriyo bilinmiyo malesef
bence lazer ya da peeling yaptır benimde bu sene alnımda çıktı kremlerle geçmedi hatta arttı hangi krem kimde ne reaksiyon veriyo bilinmiyo malesef
N naz1969 NAZ abla olmk istyr.. Kayıtlı Üye 9 Mart 2011 1.470 3 22 Ekim 2011 Konu Sahibi cagankayra #4 cagankayra .!.: planta pura activa lekeler için bu ürünü kullanan varmı etkisini gören varmııı yüzümde çok güneş lekesi var beni çok rahatsız ediyor Genişletmek için tıkla... ben kullandm geçen yıl almşdm bi kaç gün önce bitti :))) düzenli kullanmadm ama hoş bi kremdii... düzeenli kullanmda işe yararmı yaramaz mı bilmyrm kullandğn zaman beyazlyo cildin ama brknca aynı oluyo gibi ben düznsz kullndm
cagankayra .!.: planta pura activa lekeler için bu ürünü kullanan varmı etkisini gören varmııı yüzümde çok güneş lekesi var beni çok rahatsız ediyor Genişletmek için tıkla... ben kullandm geçen yıl almşdm bi kaç gün önce bitti :))) düzenli kullanmadm ama hoş bi kremdii... düzeenli kullanmda işe yararmı yaramaz mı bilmyrm kullandğn zaman beyazlyo cildin ama brknca aynı oluyo gibi ben düznsz kullndm