- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
Sev onu annesi çok tatlı bir bebek olacak :) bizlerede dua et olurmuTeşekkür ederim, ben de merak ediyorum nasıl bir bebek olacağını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sev onu annesi çok tatlı bir bebek olacak :) bizlerede dua et olurmuTeşekkür ederim, ben de merak ediyorum nasıl bir bebek olacağını
Teşekkür ederim :)Sev onu annesi çok tatlı bir bebek olacak :) bizlerede dua et olurmu
Üzülme hiç üzülme... Bende 6 yıla yakın anksiyete tedevisi gordum ilaçlı planlı bıraktıktan 6 ay sonra oldu bebeğim. Çok insan var ilaçla hamilelik bile sürdüren rabbim sana yardım etsin. Kızını kendin gibi güzel yetiştir inşallahNe kadar güzel. Mutluluğunuz daim olsun. Gelsin bakalım bizim kız da
Ya bu arada daha çok minik cinsiyeti belli değil. Ben bir anlık dalgınlıkla kız demişim bebek yerine kusura bakmayın Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinÜzülme hiç üzülme... Bende 6 yıla yakın anksiyete tedevisi gordum ilaçlı planlı bıraktıktan 6 ay sonra oldu bebeğim. Çok insan var ilaçla hamilelik bile sürdüren rabbim sana yardım etsin. Kızını kendin gibi güzel yetiştir inşallah
Eneeee Allah mı soyletti acabaYa bu arada daha çok minik cinsiyeti belli değil. Ben bir anlık dalgınlıkla kız demişim bebek yerine kusura bakmayın Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
İç sesim bana sürekli hayatta hiçbir başarısı olmayan, kimse tarafından sevilmeyen iğrenç bir insan olduğumu ve asla anne olmayı hak etmediğimi söylüyor. Bugün hiç alkol almadım. Ağlama krizlerini eşim yönetti ve böylesi daha iyi oldu.
Ya evet işimi seviyorum. Bebek de müzik dolu bir evde büyüyecek bu yüzden mutluyum. Alkol konusunda daha kontrollüyüm bugün hiç almadım. Zaten normalde de bir bağımlılığım yok. Son haftalarda biraz meylim artmıştı. Ağlama krizleri, gece uyuyamamak ve kabus görmek beni zorluyor. Tüm gece sürekli sıçrayarak uyandığında durumu idare etmek çok zorlaşıyor. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)Bende bıseyler yazmaya geldım once kk hangı ay dogım yapacaksan o ay annelerıne dahıl ol sımdı mınıcık bebısının utrasyonlarını gormeye baslayacaksn ve doktora gıtmeyı ıple cekeceksın dogumdan sonra zorlanacaksın bunun ıcın bır yardımcı evde bulundur en azından yemek ev ısını kolaylastırır. Alimden zalim, zalimdende alim dogar dıye boşa dememişler yanı kötü anne baba senı de öyle yapmaz kı ben kaygılı bır anne görüyorum bebegın ıcın endıse duyuyorsun sımdıden ne guzel. Hersey gonlunce olsun cok cok mutlu ol ama alkol alma canım ıstersen bı odaya kıtle kendını saatlerce agla ama alma ayrıca akedrmısyen olmussun bu super bısey ya sanslısın bence esınde ıyı daha ne olsun.
Kim bilir :)Eneeee Allah mı soyletti acaba
Teşekkür ederimDiğer arkadaşlara katılıyorum yeni bir doktor bulmalısın
Ama kabus gibi çocukluk geçirmiş biri olarak bir iki sözüm var sana; geçmiş yaşandı ve bitti asla sorumlusu sen değilsin. Yaşadıklarımız mutlaka hayatımıza etki etmiştir ama onlara sürekli takılarak geleceğini heba etmemelisin. Hayat sana okumak, meslek sahibi olmak, aile kurmak ve evlat sahibi olmak şanslarını vermiş bunları kanepede sızan annen için heba etme, kendine acıma, acınacak durumda değilsin. Bazı anneler bildiğimiz anne figürünün dışında olabiliyor ama bu ona benzeyeceğin anlamına gelmiyor. İnsan beyni oyunu sever, beyninin seni bu annen döngüsüne çekmesine izin verme, sen başka birisin. Ve ben çok çok iyi bir anne olacağına, bebeğin seni ve eşini birbirine yaklaştıracağına, daha sıkı sarılacağınıza inanıyorum. Çocuk toz pembe bir olay değil ama bir mucize, emekle büyüyen bir mucize , üzerinde şu an hamileliğin getirdiği hassaslıkta var ama bunu yeneceksin. O çocukluktan çıkıp bu kadar düzgün bir hayat kurmuşsan bunu da başaracaksın❤
O kabuslar cok normal canm doguruncaya kadar devm edıyor dogumdan sonrada olecegım veya bebege bısey olacak korkusu oluyor yanı bu kaygı ve stresle yasamayı ogreneceksın. Bırde sunu hep dusun senın yasadıgın herseyı dısardakı herkes yasıyor yanı yasadıgın duygular sana özel degıl o yüzden güçlü olmayı bıl zaten guclu bır ınsansın kı cok sey basarmıssın.Ya evet işimi seviyorum. Bebek de müzik dolu bir evde büyüyecek bu yüzden mutluyum. Alkol konusunda daha kontrollüyüm bugün hiç almadım. Zaten normalde de bir bağımlılığım yok. Son haftalarda biraz meylim artmıştı. Ağlama krizleri, gece uyuyamamak ve kabus görmek beni zorluyor. Tüm gece sürekli sıçrayarak uyandığında durumu idare etmek çok zorlaşıyor. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)
Teşekkür ederim :)O kabuslar cok normal canm doguruncaya kadar devm edıyor dogumdan sonrada olecegım veya bebege bısey olacak korkusu oluyor yanı bu kaygı ve stresle yasamayı ogreneceksın. Bırde sunu hep dusun senın yasadıgın herseyı dısardakı herkes yasıyor yanı yasadıgın duygular sana özel degıl o yüzden güçlü olmayı bıl zaten guclu bır ınsansın kı cok sey basarmıssın.
Şey, bebeğin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuzBenim de ilk hamile kaldığımı öğrenince kafamda bir sürü "acaba" vardı. Ama bebeğinin karnında hareket ettiğini, hıçkırdığını falan hissedince mucizelere inanıyorsun. Onu kucağına almak için can atıyorsun. İlk başlarda pek birşey anlaşılmıyor. Kusmalar, uyku halleri, baş ağrıları. Gün geçtikçe karnında bir can büyüyecek ve iyiki diyeceksin.
Ritmik olarak karnınızda pıt pıt diye hareket oluyor. Nabız gibi düşünebilirsiniz. 5 dk falan sürüyor. İlk seferinde anlam veremiyorsunuz seyirme gibi geliyor. Ama sonra anlıyorsunuz. Benim bebiş günde 2 veya 3 kere hıçkırırŞey, bebeğin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz
Çok tatlıRitmik olarak karnınızda pıt pıt diye hareket oluyor. Nabız gibi düşünebilirsiniz. 5 dk falan sürüyor. İlk seferinde anlam veremiyorsunuz seyirme gibi geliyor. Ama sonra anlıyorsunuz. Benim bebiş günde 2 veya 3 kere hıçkırır☺
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok tatlı