ya bu yorum beni çok üzdü, içimi sızlattı niyeyse. olur mu hiç öyle şey yahu?
hem depresyon, hem 1.5 yıldır kullanılan ilaçları aniden bırakmak, hem de hamilelik hormonlarından kaynaklı olabilir şu anki ruh haliniz. bir de hamileliği öğrenmeden önce alkolü sık kullanıyorduysanız onun da biraz etkisi olabilir bir ihtimal (kendim daha önce alkol tedavisi gördüm, yatarak değil ilaçla, bıraktıktan sonra bir süre çok gelgit yaşadım. ama tamamen hayatınızdan çıkarabilirseniz en fazla 1 ay sürer, o kadar bile sürmez onun yoksunluğu.)
annenizle yaşadıklarınızdan da epey ders çıkarmış gibisiniz bana kalırsa, okuduklarımdan öyle çıkardım. yani ben aynı hataları tekrarlayacağınızı pek sanmıyorum, kendinizi annenizle karşılaştırarak "benden anne olmaz" gibi sonuçlara varmayın. ama anne olmayı istiyor musunuz, istemiyor musunuz, işte orası önemli ve sadece sizin bileceğiniz iş.
ilaçları bırakma kısmını doktorunuzla görüşürsünüz zaten ama terapi görüyorsanız onu aksatmayın, görmüyorsanız mutlaka bir psikologla düzenli olarak görüşün bu süreçte. umarım her şey çok güzel olur sizin için