Planlı plansız gebelik

tugsera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
47
5
28
Merhaba birkaç sorum olacak. Plansız gebelik tam olarak nasıl oluyor sürpriz gebelik.

Merhaba birkaç sorum olacak. Plansız gebelik tam olarak nasıl oluyor sürpriz gebelik.
Partnerin içine spermlerini bırakması suretiyle gerçekleşen süreçte döllenme olursa kadının ühü ühü ben gebe kalmak istemiyordum nasıl oldu anlamadım niye böyle oldu napıcam şimdi diyip
1) doğurayım bari
2) gidem de kürtaj araştırayım
Triplerine girdiği versiyon.

Partnerin içine spermlerini bırakması suretiyle gerçekleşen süreçte döllenme olursa kadının ühü ühü ben gebe kalmak istemiyordum nasıl oldu anlamadım niye böyle oldu napıcam şimdi diyip
1) doğurayım bari
2) gidem de kürtaj araştırayım
Triplerine girdiği versiyon.
Dolaylı sperm girişi de hamileliğe sebep olabiliyor mu

Plansız gebelik bizimki gibi oluyor 😅 düğün yapalı 4 ay oldu 3. Ayında gebelik oldu hazır mıydık hazirdik ama beklemiyorduk yani

Azimle şey yapan cezaevi duvarindan sperm yollarmis 😃😃😃
Tovbe ya 😃
Helal olsun kadina azim basari
Arkadasta herhalde boyle plansizliktan bahsediyor
Sperm iliski sonrasi nasil girecek aplikatorle falan mi
Evli degil sanirim konu sahibi onuda anlamadim
Yok yok evliyim sadece şimdilik çocuk istemiyoruz dolaylı yönden bir değme oldu bundan kaynaklı sorumdu.

Yok yok evliyim sadece şimdilik çocuk istemiyoruz dolaylı yönden bir değme oldu bundan kaynaklı sorumdu.
Benim bi arkadaşım korunduğu halde gebe kaldı yeni doğdu kızı. Kız 10 gün hastalıktan evden çıkamamıştı meğerse hamileymiş yeminler ediyo korunduğuna dair olunca oluyor valla

Benim bi arkadaşım korunduğu halde gebe kaldı yeni doğdu kızı. Kız 10 gün hastalıktan evden çıkamamıştı meğerse hamileymiş yeminler ediyo korunduğuna dair olunca oluyor valla
çoğu yöntem %100 korumuyor çünkü

X