Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Partnerin içine spermlerini bırakması suretiyle gerçekleşen süreçte döllenme olursa kadının ühü ühü ben gebe kalmak istemiyordum nasıl oldu anlamadım niye böyle oldu napıcam şimdi diyipMerhaba birkaç sorum olacak. Plansız gebelik tam olarak nasıl oluyor sürpriz gebelik.
Çok duyunca merak ettim:)Yumurtlama günü haricinde ‘nasıl olsa tutmaz’ diyerek ilişkiye girmek, geri çekilme yöntemini korunma zannederek ya da gerçekten korunulduğu halde sürpriz olması demek işte?
Hayırdır, senin planın nedur ?
Dolaylı sperm girişi de hamileliğe sebep olabiliyor muPartnerin içine spermlerini bırakması suretiyle gerçekleşen süreçte döllenme olursa kadının ühü ühü ben gebe kalmak istemiyordum nasıl oldu anlamadım niye böyle oldu napıcam şimdi diyip
1) doğurayım bari
2) gidem de kürtaj araştırayım
Triplerine girdiği versiyon.
Dolaylı? Ne mesela?Dolaylı sperm girişi de hamileliğe sebep olabiliyor mu
İlişki esnasında değil de sonrasındaDolaylı? Ne mesela?
Sperm canlı kalırsa ve taaa oralara gitmeyi başırırsa girip , olabilirİlişki esnasında değil de sonrasında
ilişki sonrası sperm nasıl girecekİlişki esnasında değil de sonrasında
Cezaevindeki mahkumdan hamile kaldı! Akılalmaz yöntem: Hiç yüz yüze gelmediler, fiziksel temasta bulunmadılar.... - Dünya Haberleriİlişki esnasında değil de sonrasında
Teması halinde yine girebilme durumu oluyormuş sanırım birkaç doktorun yazısını okumuştumilişki sonrası sperm nasıl girecek
Azimle şey yapan cezaevi duvarindan sperm yollarmis
Yok yok evliyim sadece şimdilik çocuk istemiyoruz dolaylı yönden bir değme oldu bundan kaynaklı sorumdu.Azimle şey yapan cezaevi duvarindan sperm yollarmis
Tovbe ya
Helal olsun kadina azim basari
Arkadasta herhalde boyle plansizliktan bahsediyor
Sperm iliski sonrasi nasil girecek aplikatorle falan mi
Evli degil sanirim konu sahibi onuda anlamadim
Kimisi cekilme bile bazen korunma olmuyor diyorYok yok evliyim sadece şimdilik çocuk istemiyoruz dolaylı yönden bir değme oldu bundan kaynaklı sorumdu.
Benim bi arkadaşım korunduğu halde gebe kaldı yeni doğdu kızı. Kız 10 gün hastalıktan evden çıkamamıştı meğerse hamileymiş yeminler ediyo korunduğuna dair olunca oluyor vallaYok yok evliyim sadece şimdilik çocuk istemiyoruz dolaylı yönden bir değme oldu bundan kaynaklı sorumdu.
çoğu yöntem %100 korumuyor çünküBenim bi arkadaşım korunduğu halde gebe kaldı yeni doğdu kızı. Kız 10 gün hastalıktan evden çıkamamıştı meğerse hamileymiş yeminler ediyo korunduğuna dair olunca oluyor valla
Nasip o da inşallah hayırlısıyla olsunBenim bi arkadaşım korunduğu halde gebe kaldı yeni doğdu kızı. Kız 10 gün hastalıktan evden çıkamamıştı meğerse hamileymiş yeminler ediyo korunduğuna dair olunca oluyor valla