Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende planlı bi gebelik düşünmüştüm 2 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz artık pko var bi yandan doktora gidip geri dönmek istemiyorum ne zaman olacağıda belli değil yani planli ama ne zaman olacağı belli olmuyor ışte
Ne zamandır korunmuyosun cnm doktor ilk onu soracak çünkü ve 1 yıl denemeden tedavi baslatmiyor çoğu yani ben öyle okudum hep buradaki arkadaşlardan fobik asit veriyolarmis sadece diye duydum bende o yüzden gitmiyorum suan
vala canm planlıydı fakat planlandığı gibi olmuor özellikle tarihler tutmuo ben 1sene sonra istedim 2sene bitti anca tuttu yani hiç düşündüğün gibi olmuor folik asite gelince bence önce içmeye gerek yok hamile kalınca zten grekli tahliller yapılınca vucudun nei ihtiyacı varsa doktor ilacını verio belki gayet sağlıklısın gerek yoktur artı benm doktorum folik asiti 1ay verdi fazlsı bebeğin diş ypısı zayflatıor malesef bilmeden ewwelden içmein hamile kalın tahlillerinz yapılsın doktor yönlendirir zaten