Sağlıklı beslenirsen pconun Olumsuz etkileri azalır demişti bana doktorum ilk pco teşhisi konulduğunda.İnsallah allah razı olsun 70kıloyum verınce kalırmıyım sızce szde gectımı pko
Bu tarz ilaçları doktor uygun görürse veriyor bence kafanıza göre kullanmayın mutlaka doktorunuza danışınCanim inofolic combi yi dene aynı zamanda az ye çok su iç benim formülüm bu bir de glifor kullan günde 1 tane
Glifor u dr verdi zaten ama genelde pko olanlara veriyorlar çokda bir zararı olduğunu düşünmüyorum inofolic combi de bitkisel takviye gıda hicbir yan etkisi yok ama tabiki benimki tavsiye doktora danışarak daha iyi olur tabikiBu tarz ilaçları doktor uygun görürse veriyor bence kafanıza göre kullanmayın mutlaka doktorunuza danışın
hastalık değil, metobolik yapınız fizyolojiniz bu şekilde..Tessekür ederm tavsıyelerınz içn insaallah kalırım nerden türedi bu hastalık yaa hamdolsun
Ama bende yoktu 1 sene oncesıne kadar
Pkosla Üçüncü gebeligim.. kilon varsa muhakkak verArkadaslr pkoyla nasıl basa cıkıcam cok korkuyorum hamıle kalamamaktan yardım edin nolur tüp bebek mı yaptırsam napayyım ben sasırdım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?