Pkoyla hamıle kalan varmı

Emne77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2017
234
235
33
30
Arkadaslr pkoyla nasıl basa cıkıcam cok korkuyorum hamıle kalamamaktan yardım edin nolur tüp bebek mı yaptırsam napayyım ben sasırdım kaldım

Pco lu hamile kaldım bir kızım var ikinciye hamileyim Kilonuz varsa sağlıklı beslenmeye özen gösterin ve doktorunuza güvenin. Rabbim gönlünüze göre versin

İnsallah allah razı olsun 70kıloyum verınce kalırmıyım sızce szde gectımı pko

Canim inofolic combi yi dene aynı zamanda az ye çok su iç benim formülüm bu bir de glifor kullan günde 1 tane

Tessekür ederm tavsıyelerınz içn insaallah kalırım nerden türedi bu hastalık yaa hamdolsun

Bu tarz ilaçları doktor uygun görürse veriyor bence kafanıza göre kullanmayın mutlaka doktorunuza danışın
Glifor u dr verdi zaten ama genelde pko olanlara veriyorlar çokda bir zararı olduğunu düşünmüyorum inofolic combi de bitkisel takviye gıda hicbir yan etkisi yok ama tabiki benimki tavsiye doktora danışarak daha iyi olur tabiki

Ama bende yoktu 1 sene oncesıne kadar

doktorunuz tanıyı doğru koyamamıştır yada şimdi ki doktorunuz farklı yorumlamıştır. pco over yapısı doğuştan gelir.sonradan olabilen birşey değildir. her pco over yapısında sendromda görülmeyebilir. kilo vereceksiniz şekerden uzak duracaksınız. bu metobolik bir durum. buda yumurtalıkları etkiliyor

Yanı belkıde oyleydım ama kılo alınca dahada agırlastı umarım bu hamıle kalmama engel olmz tesekkürler.

1) muhtemelen insülin direnciniz vardir oyuzden glifor tarzi bir ilaci konusun doktorunuzla.
2) çocuk fikrini aklinizdan çıkarın , beklenen şeyler sıkıntı yaratır.
3) kilo verin. Mevcut kilonun yuzde 10 unu vermek semptomları hafifletir

Ben de pco luyum. İlk bebeğime tup bebek tedavisi ile hamile kaldım. İkincisi doğal yoldan oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…