Pkoya ragmen hamilelik Hikayemm🙏❤🕊

Busra nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2019
125
51
27
Öncelikle tek duam Allah kimseyi evlatsiz koymasın evladiylada sınamasın inşallah ❤
2018 ekim 28 evlendimEvlenmeden önce evlendikten sonra hep bebek istedim anne olmak benm için harika bisi di.Tabi anlamıştım kolay anne olmicami evlenir evlenmez ikinci ay doktora gitmeye başladın bakarken zaten pko olduğumu öğrenmiştim ama anne olmanın bukadar zor.olcagini hiç bilmiyordum.Ve doktor tedavisine başladım surekli kilo vermek gerektiği söylendi bence yarı yarı önemli ama kesin zayıflamak zorunda değiliz ki birazdan alıcaksınız ben anlattıkça klomen kullanmaya başladım gün-de 1 tane yle başladık o ay olmadi sonra 2 taneye cıktı olmadi ve doktor olmazsa bu sefer 3 onda da olmazsa gün-de 4 tane kulandansın dedi ben 2 tane kullanırken doktoru bıraktım başka bi doktora gittim başka bi ilaç verdi o da olmadi o ay ve üçüncü doktora gittim özel hastanede tanıdığımız bir doktor aile doktoru diyebilirim ve içeriğin ilaçlardan bahsettim bana direk klomen gün-de 4 tane verdi ve adetin 5.gunu basladi tabi adet sokturucu ictim oncelikle sonra klomene basladim ve kontrolum vardi yumurta takibi icin gittigim yumurtan catlamis sıvı goruyorum dedi ve tabikide benm için anne olmak kadar heycanlı bisidi o iliskiye girin demedi ama ben yine de ogun aksami degerlendirdim ki inaniyorum o gun melegim bana tutundu ve adetin gevince test yap dedi tabi bende de bide adet duzensizligi aylarca olamama sorunu vardı ama evlendiğin den beri 35 gün-de bir maya başlamıştım yanı bu en sonki doktora13 ay sonra gittim 13 aydir adetim 35 gün-de bir oldu ben 35 günü bekledim ve hiç bişekilde belirti kesinlikle olmadi bende doktor test yap çıkmazsa ara beni sonraki tedaviyi konuşalım dedi ben yine hamile.kalmam diye doktoru aradım test yaptım dedim tabiki yalandanbelirti yok diye yapmadım hiç ben öyle dedim tabi bana ısrarla biraz daha bekle yine yap dei bende artık bi hafta sonra kan vermeye gittim ama her zaman verdiğim kanı bu sefer veremedim beni bi türlü almadılar bekle bekle.diyip durdular doktor kapısında başka hastalarla ilgilendiler ben sinirle eve giderken iki tane gebelik testi aldm ve eve geldim yanı yapmak için yaptım ve dakika için ikinci çizgi silik de olsa görünür şekilde cıktı ve benm o an anlatılmaz seylernyasadm akşamına kan verdim 176 cıktı gerçekten anlatılmaz bi aj insan o anları tekrar tekrar yaşamak.ostiyor rabbim isteyen dileyen dua eden herkese ama herkese tez zamanda versin kimseyi evlatsiz koymasın insan bi gülüşüne ömrünü vericek oluyor yaşamsın anlamı evlat daha ötesi yok❤❤

Hayırlı olsun bende pko ile hamile kaldım ne güzel sende klomen ise yaramış bende yaramadı. Allahın izniyle kucağınıza alın inşallah

Hayırlı olsun bende pko ile hamile kaldım ne güzel sende klomen ise yaramış bende yaramadı. Allahın izniyle kucağınıza alın inşallah
Tesekkr ederim de kucağımda çok şükür 10 aylık oldu kizim her bünye bir değil işte inşllah sizde eN kısa zaman da güzel haber alırsınız şuanda korunmuyorum inşallah tedavisiz yine anne olurum dua edin bana

Ay pardon sizde hamile kaldınız doğru yanlış anladm

Çok sevindim senin adına canım çok uğraştırmamış hamile kalmışsın bebeğini de sağlıkla kucağına almışsın darısı benim başıma diyeyimbende pkoyum ben kilo vererek hamile kalmıştım hemde korunmayı bırakır bırakmaz hiç beklemeden ama benim kaybım oldu zayıflamaya ve spora devam ediyorum bir iki ay daha bekleyip yine deneyeceğiz inşallah ilkinde olduğu gibi hemen olur

Yaa inşallah olur hep dua ediyorum Allahım inşallah isteyen herkese versin ben şuan korunmuyorum 9 aydir dogumdan sonra surekli adet oldum bu ay olmadmondada korunmadik bakalım inşallah ikinci olur

Yaa inşallah olur hep dua ediyorum Allahım inşallah isteyen herkese versin ben şuan korunmuyorum 9 aydir dogumdan sonra surekli adet oldum bu ay olmadmondada korunmadik bakalım inşallah ikinci olur
İnşallah olur canım ya test yapsaydın Ben de kilo verme derdindeyim şu an hem de vücut toparlansın biraz diye bekliyorum hepimize Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

İnşallah olur canım ya test yapsaydın Ben de kilo verme derdindeyim şu an hem de vücut toparlansın biraz diye bekliyorum hepimize Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aslında planlı değil ama hep adet oldm yine olurum çocuk olmaz diye korunmadik tabi test yaptım negatif bugünde kan vericem bakalım hayırlısı olmazsa korunup bende aldığım kiloları vermeyi düşünüyoruz

Kesle ilk doktorunuzu dinleseydiniz oda 4e cikariyormus yoksa klomeni cok sevindim senin icin saglikla gelsinn bende haftaya klomene baslicam ins ise yarar

Mrb klomen ile kaldım bi çok kez klomen kullandım ama sanırım dozu az geliyordu en son ki gittiğim doktor bana gunde 4 defa kullanmami soyle di ve gun asiri iliski ile hamile kaldim ve bir arkadasimsa kloemn ile şuan hamile hatta kullanmanızı tavsiye ederim ama tabiki doktorunuza danışarak
Merhaba siz nasil hamile kaldiniz? Bende pkoluy

Bende kullandim adetimin 5 ci günü 5 gün boyunca ama daha test etmedim kendimi doktorada gidemedim cünkü yurt disindayim doktorum istanbulda burdakiler ilgilenmiyor bende korkudan hamilelik testi yapamadim daha hep negatif oluyor testlerim

Haklisin canm ben de öyleydim kaç defa test yaptım 1.5 yılda sayısız yanı ama en sonkinde test hiç yapasım yoktu yine negatif olur diye çok ümitsiz dim ama ne kadar kafaya takmasana isteksiz olursan olumlu oluyor muş bunu anladım yanı ama klomeni kaç doz kullandığında önemli gün aşırı ilişki olmasına dikkat et çünkü pkoda ne zaman yumurtan catlicagini anlamiyosun 1 ay boyunca olmali ili ski bi gün arayla bence tekrar klomen kullan derim ben şimdi bi kızım var ikinci yi istediğimde hiç doktora gitmicem mesela adet olup 5.gunu baslicam gun asiri iliski olur insallah oyle bebek yapmayi dusunuyorum klomen benm icin cok.onemli bence üstüne duş klimanın hacı bırakma tedaviyi inşllah en kisa zamanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…