bende aşılama ile hamile kaldım. bhcg 165 cıkmıştı ama sonra bebek düştü .ve ben suan düşük yapıyorum dün kanamam oldu yoğun olarak içimden parccalar düştü.şuan kesildi kanamam.1 hafta önce ilaca başladım.ve bekliyorum yarında bal çörekotu tarcına başlıycam..bakalım.hemen tp bebeğe geçmek istiyorum
slm kızlar bende 1 aydır tok karnına günde 1 tane glukofen içiyorum ama daha hiç bi faydasını göremedim ne kilo verme nede adet düzenliliği nede gebe kalma daha hiç biri olmadı ama bırakmamaya kararlıyım hatta günde 2 taneye bile çıkarabilirim sizde 1 ay kullanıpta bendeki gibi hiç bi faydasını görmeyeniniz varmı???öfff kızlar ya napcaz biz böle çok umutsuzlanıyorum.....
slm kızlar bende 1 aydır tok karnına günde 1 tane glukofen içiyorum ama daha hiç bi faydasını göremedim ne kilo verme nede adet düzenliliği nede gebe kalma daha hiç biri olmadı ama bırakmamaya kararlıyım hatta günde 2 taneye bile çıkarabilirim sizde 1 ay kullanıpta bendeki gibi hiç bi faydasını görmeyeniniz varmı???öfff kızlar ya napcaz biz böle çok umutsuzlanıyorum.....
cnm ben 2 tane içiyorum glucopagedan 850 mg lıkk ama hiç kilo veremedim ben bide serophene içiyorum yumurtlamaya yardımcı olmak için 2 ekimden beri içiyorum glucopagıı uzun süre kullanmak gerekli diyolarr umutsuzlanma en önmliii şey moralimizin yüksek olması
ben de doktor mağduruyum.çocuk istiyorum dememe rağmen doğum kontrol haplarıyla geçiştiriliyorum.glukofen kullanmaya başladım 3 gündür bakalım şimdilik bir iştahsızlık var.işe yarar diye umut ediyorum.4 aydır adet yok.bakalım düzene girecek mi?bu PKO yüzünden 20 kilo aldım(
bendede hem pko hemde kilo problemi var 15 gündür 850 mglık ve günde 2 tane glukofen içiyorum bakalım neler olcak ben bu 15 gün içinde 2 kiloya yakın verdim..