• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkoslu olup ta bişiy yapamayanlar

Pkos nedir?

• Pkoslular neler yaptiniz?

OY: 0 0,0%
  • Pkoslular yardım..

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Sifasenden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
37
8
1
30
Bayanlar çok sinir bozucu bi hastalık değilmi bu? Ki ne zamandir vardır da bilmiyorum beli yeni öğrendim 6 ay oldu hemen bebek için tedaviye başladım zeynep kamil infertilite dedi çünkü 2 yıl olmuyordu yanlız bi oğlusum var tabi neyse.. O yüzden devlette olsa ücretli muane felan derken ben hormon testlerini alıp çıktım dahada gitmedim bi özele gittim pendikte Cüneyt uzun diye biri klomen ve iğne verdi ama olmadı 3 ay gelme dedi tutar sandi herhalde simdi 3.cü ayim ve bişiy yok yalniz çok konustum. Farkındayım ama doldum artik.. 3 aydır çok şükür adetlerim düzene girdi bu ay 10 gün önce oldum 6 gün bittim ve esimle gün aşırı deniyelim olmazsa artik boşverelim derken 4.cü birliktelikten sonra 10.cü gün kanama oldu ve ilk defa alsa boyle bişiy görmedim ben siyaha yakin bi akıntı sonra kahve sonra kırmızıya donuk kan doktora bile gtnedim belki çok basindayim ama aşırı bunaldim yaaa. Öyle iste bayanlar ne diyosunz siz ne düşünüyorsunz ne yapym nedendr niyedir bunaldim artık

Canım pcos da adet sökülmeleri zor oluyor düzenli adet olamıyorsan eğer dediğin gibi önce koyu kahva çamur gibi gittikçe açılıyo kana dönüşüyo ama senin bi oğlun warmış demekki hamile kalabiliyosun ovülasyon testi kullanmayı denesene deneyipte memnun kalan çok arkadaş war bende pcos hastasıyım kendimi bildim bileli ama artık onu hastalık olarak görmüyorum onu kabullendim o zaten beni çok benimsemiş 20 ayşık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyorum ama olmadı çok sıkıntılı süreçler atlattım bu ay dr da ara werelim dedi bana bayrama kadar dr gitmek istemiyorum bitkisel kürler kullanmaya başladım bizim sperm sayımızda biraz düşük eşim içinde bitkisel seyler denemeye başladık iki ay kadar deniycez bakalım allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin sende şöyle düşün ki zaten bi oğlun warmış allah bağışlasın gebeliğe engel bi durum değil sadece süreç uzuyo we ilaç takviyesi falan lazım aslında işin aslı şu ki allah werdikten sonra herşey boş yengemin kızkardeşi rahmini yumurtalıklarını falan aldırdı bundan 11 sene önce bir buçuk yıl önce o şekilde bi bebeği oldu şimdi yine iki aylık hamile düşünsene rahim yok yumurtalıklar yok o bebeği nereye saklıyor rabbim bilinmez o yzden biz isteyenlerede tez wakittw nasip eder inşallah ..

Senelerdir uğraşıyorum bıraktım artık olmayınca olmuyormuş gerçekten :/ kabullenmek lazım belkide ben daha zorladıkça daha kötüye gidiyor artık tedavi olmaya uğraşmaya korkar oldum önce hiç olmazsa olmasada kötü bir şeyde olmuyordu şimdi daha da kötü şeyler oluyo kist gibi falan ../senin en azından bir tane varmış anneliğin nasıl bir duygu olduğunu biliyorsun biz ne için bu kadar ugraştığımızıda ne için bukadar üzüldüğümüzü bilmeden çabalamaya devam ediyoruz :/

Canım pcos da adet sökülmeleri zor oluyor düzenli adet olamıyorsan eğer dediğin gibi önce koyu kahva çamur gibi gittikçe açılıyo kana dönüşüyo ama senin bi oğlun warmış demekki hamile kalabiliyosun ovülasyon testi kullanmayı denesene deneyipte memnun kalan çok arkadaş war bende pcos hastasıyım kendimi bildim bileli ama artık onu hastalık olarak görmüyorum onu kabullendim o zaten beni çok benimsemiş 20 ayşık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyorum ama olmadı çok sıkıntılı süreçler atlattım bu ay dr da ara werelim dedi bana bayrama kadar dr gitmek istemiyorum bitkisel kürler kullanmaya başladım bizim sperm sayımızda biraz düşük eşim içinde bitkisel seyler denemeye başladık iki ay kadar deniycez bakalım allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin sende şöyle düşün ki zaten bi oğlun warmış allah bağışlasın gebeliğe engel bi durum değil sadece süreç uzuyo we ilaç takviyesi falan lazım aslında işin aslı şu ki allah werdikten sonra herşey boş yengemin kızkardeşi rahmini yumurtalıklarını falan aldırdı bundan 11 sene önce bir buçuk yıl önce o şekilde bi bebeği oldu şimdi yine iki aylık hamile düşünsene rahim yok yumurtalıklar yok o bebeği nereye saklıyor rabbim bilinmez o yzden biz isteyenlerede tez wakittw nasip eder inşallah ..
Ayy evevt maşallah dedigin gibi evevt Rabbimin isine karisilmaz ne bikiyim iste Evevt oğlum.var hd olsun da 25 aydr husran insan üzülüyor inan bebegin olsun onu cagresiz tek büyüyünce diyeceksin anladım tek olmak zor masumn geliyo ama yenegene çok şaşırdım demkki Rabbim.kun ve yekûn demesi bu kadar muhteşem. Ovulasyon testi denedim 17 gün catladi ve denedik ama olmadı şuan yine var evde deniyrm ama pekte umudum yok hani. Rabbim snanada nasip n etsin insllah en yakin zamanda

Senelerdir uğraşıyorum bıraktım artık olmayınca olmuyormuş gerçekten :/ kabullenmek lazım belkide ben daha zorladıkça daha kötüye gidiyor artık tedavi olmaya uğraşmaya korkar oldum önce hiç olmazsa olmasada kötü bir şeyde olmuyordu şimdi daha da kötü şeyler oluyo kist gibi falan ../senin en azından bir tane varmış anneliğin nasıl bir duygu olduğunu biliyorsun biz ne için bu kadar ugraştığımızıda ne için bukadar üzüldüğümüzü bilmeden çabalamaya devam ediyoruz :/
Bence alsa bırakma mi için çabaların mi için emeklerin biliyomusn canından ötesi yok dimi insanin ama evlat olunca varmış annelik muazzam bi duygu insllah Rabbim sizde en yakin zmanada nasip eder ama.inan oğlum skliyrm anne dedikcede içim gidiyor tek kalmasında zor allah büyük insllah olur korkmayın

Bence alsa bırakma mi için çabaların mi için emeklerin biliyomusn canından ötesi yok dimi insanin ama evlat olunca varmış annelik muazzam bi duygu insllah Rabbim sizde en yakin zmanada nasip eder ama.inan oğlum skliyrm anne dedikcede içim gidiyor tek kalmasında zor allah büyük insllah olur korkmayın
Doğrudur bir Çiçek’le bahar gelmez rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah

Kesinlikle onun yalnız büyümesi de çok zor seni çok iyi anlıyorum sana şöyle bi öneride bulunsam eşinin sperm sayısı iyiyse dr a gidip femara kullanmak istediğini söyler misin ? Benim 24 mm e kadar yumurtalarım oluştu ki kendiliğinden büyümüyo kesinlikle we inanmazsın iğnesiz kendiliğinden çatladı hepsi bi dene bak onunda ilk denemede hamile kalan çok arkadşım war topiklerede bak istersen inşallah allah isteyen herkese werir canm üzülme illaki olacak ama düşünmemek elde değil işte anlıyrum seni hem çook iyi :(
Ayy evevt maşallah dedigin gibi evevt Rabbimin isine karisilmaz ne bikiyim iste Evevt oğlum.var hd olsun da 25 aydr husran insan üzülüyor inan bebegin olsun onu cagresiz tek büyüyünce diyeceksin anladım tek olmak zor masumn geliyo ama yenegene çok şaşırdım demkki Rabbim.kun ve yekûn demesi bu kadar muhteşem. Ovulasyon testi denedim 17 gün catladi ve denedik ama olmadı şuan yine var evde deniyrm ama pekte umudum yok hani. Rabbim snanada nasip n etsin insllah en yakin zamanda

Kesinlikle onun yalnız büyümesi de çok zor seni çok iyi anlıyorum sana şöyle bi öneride bulunsam eşinin sperm sayısı iyiyse dr a gidip femara kullanmak istediğini söyler misin ? Benim 24 mm e kadar yumurtalarım oluştu ki kendiliğinden büyümüyo kesinlikle we inanmazsın iğnesiz kendiliğinden çatladı hepsi bi dene bak onunda ilk denemede hamile kalan çok arkadşım war topiklerede bak istersen inşallah allah isteyen herkese werir canm üzülme illaki olacak ama düşünmemek elde değil işte anlıyrum seni hem çook iyi :KK43:
daha çok başındayız 2 yıldır ugrasmisiz ama hic doktora grunmden hic eşimin sprm sahibi bilmyrm ne dır ne değildir diye inan senide çok iyi anliyrm ilk baslarda heycanlaniyrdum aha yeni bi buluş belki de olabilir diye ama şuan hic heycanim.bile yok Evevt bitane daha olsun insllah kız olur oglumala buysuun başkada bişiy istemem dediğin yiede aklımda söylerim doktoruna insllah tesekkur teşekkürler derim

Back