- 31 Ekim 2021
- 203
- 91
- Konu Sahibi gamzeliim00
Hanımlar merhaba bundan 2 ay önce soğan suyu deneyiminde bulundum. Ama keşke her duyduğumu okuduğumu denemesek bu hemen hemen hepimiz de var benim yaptığım hatayı gören benim sohbetimi okuyanlar yapmasın diye özellikle konu açmak istedim ... Bende bazılarınız gibi saraçoğlunun kürü olan soğan suyunu düzenli olarak gününde vaktinde olması gerektiği gibi kullandım ama gerçekten kullanmaz olaydım . O kadar çok akıntı ve herzamanki gibi gebelik şüphelerine soktu ki beni ve adetimi geciktirdi . Bu sefer gebelik testi yapmak yerine direk olarak doktoruma gittim ve birde ne göreyim . 21 gün içinde oluşan 8 cm kist . Bebek haberi alacağımı düşünüp öyle büyük şoka uğradık ki doktorum ile birlikte , bir daha kesinlikle aynı hataya düşmemek üzere akıllandım . Şimdi Diane 35 kullanıyorum 2.kutuma başladım hormonlarımda ve pkosta değişiklikler görülüyor Rabbimin izni ile kurtulacağım . Demek istediğim her duyduğunuz her okuduğunuz kür ve ilaçları belki benimki de geçer belki iyi gelir diyerek ihtimale bırakmayın kesinlikle kullanmayın işinde iyi güzel bir doktorda düzenli bir tedaviye başlarsanız Rabbimin de izni ve vesilesiyle geçecektir . Kusura bakmayın biraz uzun oldu hanımlar hakkınızı helal edin