Pkos ve kilo

huzunlubirkiz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2019
28
12
23
Merhaba :) 18 yaşındayım ve pkos teşhisi koyuldu. Sivilcelenme, tüylenme ve adet düzensizliğim var. Ayriyetten de normal bir kiloda olmama rağmen göbek çevrem kalın 😿 insülin direncim de var. Şimdi doktor insülin hapı verdi. Spor yapsam da gitmeyen göbeğim, şimdi ilaçla birlikte gider mi ? Kilo vermeme yardımcı olur mu ilaç ?

Polikistik over tedavisi olduğunda hormon ilaçları falan derken kilo verebilirsin ben 12 kilo vermiştim

Teşekkür ederim yorumunuz için. Göbekten vermem gereken 5 kg varmış, 3 kgsini versem bile yeter zaten, inşallah sizin gibi ben de kurtulurum. Bebişinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️

Merhaba :) 18 yaşındayım ve pkos teşhisi koyuldu. Sivilcelenme, tüylenme ve adet düzensizliğim var. Ayriyetten de normal bir kiloda olmama rağmen göbek çevrem kalın 😿 insülin direncim de var. Şimdi doktor insülin hapı verdi. Spor yapsam da gitmeyen göbeğim, şimdi ilaçla birlikte gider mi ? Kilo vermeme yardımcı olur mu ilaç ?
tatlım sen eşittir ben :) dediklerinin hepsini dibine kadar yaşıyorum..6 aylık hamile gibi nur topu gibi bir göbeğim var..şimdi kesinlikle tarçınlı su insülin direncine iyi geliyor ve akşam en geç beşten sonra meyve dahi olsa şekerli çay dahi olsa hiçbir şey yemek yok..ekmek patates pirinç tatlı bunları bırakıyorsun paket gıda asla tüketmiyorsun bol su kuru yemiş yoğurt vs doğal beslenip yürüyüşe başlıyorsun..bu şekilde 2 ay olmadan 8 kilo verdim.. kilodan ziyade sağlığımız için bu yaşam şekli şart zaten..ayrıca göbek eritmeye yönelik sporda yapabilirsin..

Okuldan, koşturmaktan yeni gördüm kusura bakmayın. Çok doğru yazmışsınız şekerli besinler insülin direncini iyice azdırıyor. Paketli gıda zaten başlı başına zehir :KK43: Tarçını çok duydum ben de alacağım. Tatlı krizlerine de iyi geliyor hem. Umarım ben de veriririm sizin gibi ☺️☺️☺️ Ah zor bir şey bu pkos denilen illet...

Okuldan, koşturmaktan yeni gördüm kusura bakmayın. Çok doğru yazmışsınız şekerli besinler insülin direncini iyice azdırıyor. Paketli gıda zaten başlı başına zehir :KK43: Tarçını çok duydum ben de alacağım. Tatlı krizlerine de iyi geliyor hem. Umarım ben de veriririm sizin gibi ☺☺☺ Ah zor bir şey bu pkos denilen illet...
maalesef canım..alışacağız ne yapalım

X