- 31 Ekim 2021
- 203
- 91
- Konu Sahibi gamzeliim00
Merhabaaa hanımlar yine been ve yine aynı konu pkos yüzünden her ay umut her ay bir beklenti ben bir kaç ay önce soğan suyu kürünü denediğimde kimyasal gebelik geçirmiştim üstelik sadece 1 gün içtim 1 bardak içmiştim . Daha sonrasında pkos olduğumu öğrendim morelim çokkk bozuldu k.k'de hep okurdum bu pkosu ve hep dua ederdim pkoslularin kistleri olanlarin iyileşip hamiş kalmalarına en son adetim 31 Mayıs'ta başladı 5 Haziran'da bitti . Adet bittikten 2 gün sonra 3 gün soğan suyu içtim sabah akşam aç karnına taze soğanı 4 de bölüp 2 bardak suda haşladım ama devamını getiremedim tadı çok kötü gelmeye başladı . 8 Haziran , 10 Haziran tarihlerini değerlendirdik . 12 Haziran yumurtlama günümdü ve aşşırı derece bir ağrı ile başladım güne . 14 Haziran'da tekrar değerlendirdik ve yumurtlama günümden beri ara ara bazen şiddetli bazen hafif bir şekilde sol kasığıma bazen iki taraflı bazen de iğne batar gibi ağrı acı oluyor . Belime de vuruyor bu ağrı bazen sadece kasıklarımda oluyor . Gebelikten şüphe etmeye başladım sık idrara çıkıyorum halsizim çok sık ta akıntı geliyor bazen şeffaf bazen beyaz . Ama pkos olmam her zamanki psikolojik belirtileri yaşadığımı düşündürüyor . Sizce gebelik olabilir mi psikolojik olarak mı böyle hissediyorum 10 gün belirti için çok erken biliyorum ama yorumlarınızı konuşursak sevinirim kafama çok takıyorum destek olursanız mutlu olurum