Pkos tanısı

sunnyshi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
147
26
13
28
Arkadaşlar pkos tanısı ultrasonda sadece adetliyken mi görünür yoksa adet dışı günlerde de belli olur mu?

Anladım yani adetli olmama gerek yok, bana ilaçlı mr çekildi ve pkoslu olduğum ortaya çıktı ama adetli değildim.
Rahim filmi zaten adetliyken asla cekilmez

enfeksiyon riski çok yüksek olur içi basınclı suyla hem görüntüleniyo hemde tüpler kapalıysa açma işlemi oluyor ilaçlı mr
( rahim filmi)

Kıllanma tüylenme
Kilo alma verememe
Sivilcelenme
Adet düzensizliği
Düzenli ilişkiye rağmem hamile kalamama
Tiroid değerlerin yüksek olmasi
İnsülin direnci olması
Prolaktin yüksekliği
Erkeklik hormonunun sürekli yükselmesi kolay kolay inmemesi değerin.

Bunlar sendromları hormon testinde az çok doktorlar anlıyor ultrasonda inci halinde dizilmiş yumurtalar görünürde varsa doktor bu pko dan emin olur. Yoksa da kan da ve senin şikayetlerine göre bi tahminde bulunur günümüzün hastalığı oldu artık bu kadınlarda çok arttı.. inositol takviyesi adet düzenlemek için ,yumurtlama görmek, gebe kalmaya yardımcı bir vitamin. Sağlıklı yaşamla da kilo varsa adetler kontrol altına alınabiliyor sağlıklı yaşam sürdürülürse de geç de olsa doğal gebelik elde ediliyor

Rahim filmi zaten adetliyken asla cekilmez

enfeksiyon riski çok yüksek olur içi basınclı suyla hem görüntüleniyo hemde tüpler kapalıysa açma işlemi oluyor ilaçlı mr
( rahim filmi)

Kıllanma tüylenme
Kilo alma verememe
Sivilcelenme
Adet düzensizliği
Düzenli ilişkiye rağmem hamile kalamama
Tiroid değerlerin yüksek olmasi
İnsülin direnci olması
Prolaktin yüksekliği
Erkeklik hormonunun sürekli yükselmesi kolay kolay inmemesi değerin.

Bunlar sendromları hormon testinde az çok doktorlar anlıyor ultrasonda inci halinde dizilmiş yumurtalar görünürde varsa doktor bu pko dan emin olur. Yoksa da kan da ve senin şikayetlerine göre bi tahminde bulunur günümüzün hastalığı oldu artık bu kadınlarda çok arttı.. inositol takviyesi adet düzenlemek için ,yumurtlama görmek, gebe kalmaya yardımcı bir vitamin. Sağlıklı yaşamla da kilo varsa adetler kontrol altına alınabiliyor sağlıklı yaşam sürdürülürse de geç de olsa doğal gebelik elde ediliyor

Teşekkürler amh 4.18 çıktı ama adet dışı günde baktırdım

Back