• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkos olup Rahim filmi çekip hamile kalanlar ?

ukteeem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
367
60
28
23
rahim filmi çektikten sonra pkos olduğu halde hamile kalanlar var mı ?

Evet bende kilo aldıktan sonra çıkmıştı kilo verince adetim düzene girdi ama ultrasonla bakıldığında hep gözüküyordu pkos, rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım
75 kiloyum bende her türlü çatlama iğnesi falan demedim tutmadı rahım filmi çekicem bende kilo aldıktan sonra pkos olduğumu ogrendım bakalm inaşşalh bende hamile kalırım

75 kiloyum bende her türlü çatlama iğnesi falan demedim tutmadı rahım filmi çekicem bende kilo aldıktan sonra pkos olduğumu ogrendım bakalm inaşşalh bende hamile kalırım
Bende 3 kez denedim çatlatma iğnesi olmayınca olmuyor herşey kısmet, inşallah 🙏

Rahim filminden önce mi yumurta ilacı takviyesi aldın yoksa rahim filminden sonra mı aldın birde ilacın adı neydı acaba ?
2 ay femara kullandım olmadı doktorda bu ay rahim filmi çekil dedi ilacada devam etmiştim aslında tüplerde açıktı ama omu vesile oldu bilmiyorum iyice temizliyor diyorlardı sperm daha kolay ulaşıyormuş

Merhaba sonucunuz çıktı mi filmin hamile kalabildiniz mi .. inşallah olmuştur bende de pko var 🥹

Evet bende kilo aldıktan sonra çıkmıştı kilo verince adetim düzene girdi ama ultrasonla bakıldığında hep gözüküyordu pkos, rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım
Mrb bende de pco var dün hsg cekindim doktor 2 3 hafta ilişki yok dedi ama bana saçma geldi zaten çocuk olsun diye hsg cekindim yumurtlama günlerimi bilmediğim için ovulasyon testi yapayım diyorum ama eşimde ilişkiye girelim diyor acaba hamile kalabilir miyim bende de kilo var cok kilolu değilim aslında ama 87 kg yim

Mrb bende de pco var dün hsg cekindim doktor 2 3 hafta ilişki yok dedi ama bana saçma geldi zaten çocuk olsun diye hsg cekindim yumurtlama günlerimi bilmediğim için ovulasyon testi yapayım diyorum ama eşimde ilişkiye girelim diyor acaba hamile kalabilir miyim bende de kilo var cok kilolu değilim aslında ama 87 kg yim
Merhaba doktorum bu ay dene demişti bana hiç ümidim yoktu açıkçası test falan kullanmadım 3 kez ilişki oldu ve hamileyim, bende 92 kiloyla hamile kaldım eğer düzenli adet görüyorsanız dert etmeyin bence

Merhaba doktorum bu ay dene demişti bana hiç ümidim yoktu açıkçası test falan kullanmadım 3 kez ilişki oldu ve hamileyim, bende 92 kiloyla hamile kaldım eğer düzenli adet görüyorsanız dert etmeyin bence
😁 Tarlusal ile adet görüyorum vala belki icmesem hiç olmam heralde ya

Back
X