Ben 3 yıllık evliyim hiç korunmadım uzun zamandır pko olduğumu zaten biliyordum ondan korunmadım eşimde istiyordu bebek zaten fakat olmadı işte 25 yaşındayım bende. Birinci yıl sonunda ilaç tedavilerine başladı 3 ay klomen kullandım olmadı rahim filmi çekildi bir sorun mu var diye çok şükür bir sorun yoktu. Sonra 3 ay daha letu ile yumurta büyüttük yine olmadı 2 aşılama yaptım ikisi de çok zor oldu rahim ağzından kanülü sokarken bir şeye takılıyordu normalde 5 dk da olacak aşılama bende 20 dk falan sürüyordu. En son ki aşılamayı yapan doktorum neredeyse aşılamayı iptal edecekti rahim ağzı tıkalı diye neyseki başardı rahime spermleri koydular. Sonrasında doktorum olumsuz olursa gel sana histereskopi yapalım rahimine kamera ile bakmamız lazım dedi.
Velhasıl yine olumsuz oldu o ay histereskopi yapıldı rahim ağzını daraltan naboti kistleri vardı doktor biraz moralimi bozdu tüp bebek yapalım sana hemen tedaviye başlayalım şartlara uyuyorsun dedi. Normal yolla 3 sene olmadıysa bir gün bile vakit kaybetme dedi. Dünyam karardı sanki. Bunlar yazın oldu temmuz ayında. Başka doktor görüşleri almak istedim memlekete döndük oradaki doktorum naboti kistlerinin bir zararı yok hiç canını sıkma dedi ha illede onu dert ediyorsan çok kolay bir işlemle onları yakabilirim dedi. Bizi biraz rahatlattı 3 ay ilaç falan kullanma oluruna bırak bende kontrol ettim herşeyin çok normal pko görüntüsü de yok şuan dedi. Neyse işte olmadı geçen ay izine gittik 3 aşılamayı memlekete bizi rahatlatan doktorda yapmayı istedik hatta yarın ilaç alıp kullanmaya başlayacağım akşam hasta oldum acilde ağır antibiyotik verildi aşılama iptal oldu malesef. Bu ay da yine nasip olmadı
Çok daraldım iki üç gündür psikolojik olarak çok zor geçiyor.
Benim de içimi dökesim varmış he
Mucizemmm16 bana da soru sormaya gör
Bence bu işin sırrı stres yönetimi canım olumlu düşün hiç gebelik falan düşünme normal hayatına devam et. Benim olmadı bence rahimağzı kistleri yüzünden. Senin inşallah çok bekletmeden olur
pko olup da hamile kalan çok var pko yu kafana hiç takma