Pkos olanlar hangi tedavi uygulanıyor

Insallah herseyin temiz cikar canim . Haber ver bizede sonuclarini
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım.
bizimle de paylaş . ..
Güzel haberlerini bekliyoruz

Can'lar ;
Adetten sonra hiç ilişki olmadan gidilmesi gerekiyormuş Eğer gebelik olmuşmuşsa sonlandırıyormuş..
%1 ihtimalde olsa buna göz yumamazdım..
Gitmedim Bat tarihimi bekliyorum 18 gün kaldı..
Tekrar haber veririm sizlere de inşaallah

arkadaşlar iyi akşamlar müsaadenizle bende yazmak istedim bende 19yaşımdan beri pkos var 5 6 ayda adet olanlardanım ama pkos için ilaç tedavisi hiç görmedim şimdiye kadar. 3 doktor değiştirdim Hsg tüpler açık çıktı eşimdede bir sıkıntı yok çok şükü aşılama denedik yumurtam büyümedi bile tedavi sonlandırıldı. Sonra prof doktor buldum ona gittik tsh 2.9 çıktı insülin dirençi çıktı tedavi yönteminin aşılama olduğunu söyledi ama tsh ve insülin dirençi için endokrine yönlendirdi tsh'ın 2.5 altına inmesi gerektiğini söyledi ve kilo vermem gerektiğini söyledi bu arada 80kg'yum. Bugün endokrin doktoru ile görüştüm tsh'ı çok önemli olmadığını eğer hamile kalırsam düşürmek için ilaç yazacağını söylediği insülin direnç içinde Matofin 1000 yazdı. Günde 2 kere ve diyet verdi. 1 ay sonra kontörle çağırıldı. Bakalım ne olucak çok sıkıntılı bir dönem

İnşaallah hayırla kavuşursun bebeğine Can'ım..,
Bende 17 gün sonra hormon testi HSG ve Spermiogram vericez.. Ona göre bi tedavi başlıcak..
Dualaşalım...

İyi günler canım aynı sıkıntıları bende yaşıyorum. Hem tiroit hem insülin direnci hemde poli kistk over.
tiroit için eutroks 25mg kullanıyorum. Benim 4.21 idi şu an 2 düzeylerinde. Ve doktor sağlıklı gebelik için 2 ve altında olması gerektiğini söylüyor.
insülin direnci için de glifor verdi ama ben onu kullanamıyorum hem ilaç çok büyük ağzıma alınca özür dilerim ama çıkartıyorum. Bende şekeri hayatından çıkardım.
Poli kistk over içinde normalde aşılamam pazartesi yapılacaktı. Ama şu an gelişen iki tane yumurta var iğne yapıyordum yumurtlama için ve aynı zamanda 3 tane de yine bu ikinin dışında yine var . Doktorum şimdi eğer aşılama yaparsak çoğul gebelik riski çok yüksek olacak dedi. Ve ikiz değil daha fazla olur bunu riske atamam dedi. Bu ay bugünden itibaren ilişki önerdi.
İnşallah dua edin kendiliğinden gebe kalayım arkadaşlar.
olmazsa iğne ye diğer ay kaldığımız yerden devam. Sadece doz azaltacak.

Bu arada hangi şehirlerdesn canım

İnşallah cnm rabbim gönlündekini nasip etsin sana ve bizlere inşallah

Arkadaşlar aşılama olmadan gebe kaldım beta hcg 4211 şu an son adet tarih 9 temmuz.
Yarın doktoruma gideceğim.
hayırlı ve sağlıklı olur inşallah bana dua edin.
aşılamayı bu aya ertelemiştk
Dualarım snnle cnm inşallah gönlündeki gibi olur her şey .Hiç bir şey kullanmadan mı oldu ??

Ne yaptin canm birde nerde yasiyorsun hangi doktora gidiyosn 61 gorunxe dikkatimicekti :)

İstanbul beyoğlundayım canım..
Hsg çekildim ben iyi gibi sonuç ama spermiogram kötü çıktı.. 1 ay sonra tekrarlayacağız inşaallah iyi çıkar nolur dua et ..
Spermler icin keci boynuzu pekmezu yada özünü önerebilirim canim kalbini ferah tut guzel olcak insallahh stres yapmasak belki hersey duzelecek ama iste elde degil maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…