S sunnyshi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 70 11 28 Çarşamba 10:39 Konu Sahibi sunnyshi #1 Arkadaşlar pkos için kullandığınız takviyeler nelerdir?
C caresiz0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 27 4 28 Çarşamba 11:30 Konu Sahibi sunnyshi #2 Ben inositol kullandım. Adet düzensizliğime çare olmadı ama tatlı yeme isteğimi azalttı. Kilo verebilmemi sağladığını düşünüyorum.
Ben inositol kullandım. Adet düzensizliğime çare olmadı ama tatlı yeme isteğimi azalttı. Kilo verebilmemi sağladığını düşünüyorum.
S sunnyshi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 70 11 28 Çarşamba 13:10 Konu Sahibi sunnyshi #3 Bazıları insoitolun günde 4000 gr kullanılmasını gerektiğini söylüyor ancak ben 2000 gr olarak alıyorum, siz nasıl alıyorsunuz? caresiz0 .!.: Ben inositol kullandım. Adet düzensizliğime çare olmadı ama tatlı yeme isteğimi azalttı. Kilo verebilmemi sağladığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
Bazıları insoitolun günde 4000 gr kullanılmasını gerektiğini söylüyor ancak ben 2000 gr olarak alıyorum, siz nasıl alıyorsunuz? caresiz0 .!.: Ben inositol kullandım. Adet düzensizliğime çare olmadı ama tatlı yeme isteğimi azalttı. Kilo verebilmemi sağladığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
C caresiz0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 27 4 28 Çarşamba 15:02 Konu Sahibi sunnyshi #4 sunnyshi .!.: Bazıları insoitolun günde 4000 gr kullanılmasını gerektiğini söylüyor ancak ben 2000 gr olarak alıyorum, siz nasıl alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Benim kullandığımın içinde tarçın,resveratrol gibi başka içeriklerde var. İnositol için 550 mg yazmışlar.
sunnyshi .!.: Bazıları insoitolun günde 4000 gr kullanılmasını gerektiğini söylüyor ancak ben 2000 gr olarak alıyorum, siz nasıl alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Benim kullandığımın içinde tarçın,resveratrol gibi başka içeriklerde var. İnositol için 550 mg yazmışlar.
S sunnyshi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 70 11 28 Çarşamba 15:48 Konu Sahibi sunnyshi #5 caresiz0 .!.: Benim kullandığımın içinde tarçın,resveratrol gibi başka içeriklerde var. İnositol için 550 mg yazmışlar. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum daha fazla alınması gerektiği söyleniyor, sizinkinin markası nedir
caresiz0 .!.: Benim kullandığımın içinde tarçın,resveratrol gibi başka içeriklerde var. İnositol için 550 mg yazmışlar. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum daha fazla alınması gerektiği söyleniyor, sizinkinin markası nedir