Pkos da yumurtlama kanaması

Var. Ilac kullaniyodum ilaci biraktiktan sonra olabilecegini soylediler sadece yumurtlama zamaninda geliyodu baska zmanda filan gelmiyodu takip yaptirmiyodum ama az cok insan kendinden anliyodu varsa zaten rahim filmde cikar insallah yoktur canm
Canım bn hsg çektirdim geçen ay 6x4 mm polip cıktı dr.aşılama yapalım dedi şimdi adeti bekliyorum. Sende kaç mm likti, gebe kalsan sorun çıkartmaz dedi dr.um ama bu ay aklımdan çıkarayım dedim yine sardım bu konulara.

11×6 mm di canm bn aldirdim canm bebegin tutunmasini engeller, erken doguma sebep olur, dusuge sebep olur dedi dr. Bana aldirdim canm zaten polipten dolayi tedaviyede baslamadilar bnde oncelikleri polipte oldu bu ay insallah baslicaz bakalim rahimde tutunmayi engelicek bisey olmasin sansin daha yuksek olur canm baska bi dr da gorun bence canm

Ya bn sordum gebelik oluşursa bir sorun olur mu diye yok olmaz sadece gebe kalmayı zorlaştırabilir dedi. Sizin öneriniz ne dedim önce aşılamayı deneyelim dedi. 4mm buyuk mu polip olarak bilmiyorum ki küçük büyük farkediyor mu acaba bendeki küçük ve önemsiz yerde miydi de öyle dedi. Karıştım vallahi infertilite dr.u bulmakta zor bu dr.u araştırıp buldum iyi diyorlar kartal lütfi kırdar da önder sakin bilen var mı

Aklina takilcagima baska bi dr ye de git canm onunda bi fikrini al canm belki kucuk oldugu icin alma geregi hissetmemistir ama ne olursa olsin buyuk kucuk yinede tutunmasini engeller aldir vakit kaybetme canm anestezili bi islem zaten bisey hissetmiyosun sonra agri filanda olmuyor sonra gonul rahatliyla tedavine baslarsin en azindan olmazsa acaba poliptenn kaynakli mi diye dusunmezsin sonucta hormon ilaclari kullanicaksin asilama icin

Çok sağol canım tavsiyen için. Inan ne yapıcağımı bilmiyorum kimisi benimkinden büyük poliple sağlıklı gebelik yaşamış kimisi düşmüş. En iyisi ameliyat olmak ama işte adeti bekliyorum aşılama için. Bide dr. gebelikte sorun olmaz dedi . Bilmiyorum adet günü gittiğimde bi daha konuşurum dr.la

Hayirlisi olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…