ahh ahh cok gecmiş olsun bu pko bnm 2 yılımı aldı.gliforu sakın bırakma ama duphaston için aynı şeyi diyemem kilo almama sebep ilaçlardan biri.belli ki tedaviye başlamışsın.inşallah olumlu sonuç alırsın hemende yıpranmassın ballı çörekotu nu dene sende faydasını görürsün ha ben yakıyla hamile kaldım ama tam emin değilim hcg 10,96 cıktı belirsiz benimki.ama yakıyla oldu .
cnm benim duphaston mu kilo aldırıyor?
evet kesinlikle hele de o göğüslerdeki ağrı varya mahfetti beni.yürüyüş yap hemen.alıştır vücudunu yoksa uyanamazsın ben bi gözümü açardım ki saat akşam 5 olmuş
hiç korkmana gerek yok pko nun değil ilaçların yan etkisi daha fazla oluyor emin ol.çok ilaç taraftarı olma ama dikkat et kilo alma sakın.kasıklarında ağrı olucak düşük bel pantolon giyme elbise giy yoksa ağrılardan duramazsın
aslında duphaston değil adet söktürücü içecktn farlutal cnm kesinlikle tekrar gittinmi sor bunları hormon ilacı istemiyorum de adetim düzelsin de düzelince hormonlarda düzelio cnm öyle söyle yoksa moralini bozup ilaç yüklüyor en iyi dediğin doktor bile.
arkadaşlar bende pko hastasıyım adet düzensizliği hep var doktorum verdiği ilaçlarla daha önce 9 kilo verdim 6 yıllık evliyim ve aşılama tedavisi gördüm ilk aşılamada hamile kaldım umarım sorun çıkmaz sanırım her bünyeye göre değişiyor bu kilo sorunu bu rahatsızlık herkezdede aynı belirtiyi göstermiyo galiba
sıkma canını zamanla herşey düzelir tedavini ihmal etme ama
inş.cnm yaadün hastalandım yaşasınn duphastonun sayesinde sanırım 4 aydır olmuyordum yaa glforda içiyordum aynı zamanda 2 hafta önce duphaston verdi yanında hap bitti ertesi günü adetim geldi çooook rahatladım şimdi...inş.düzene girer bundan sonra duphaston düzene sokuyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?