pkooooooooooo

kankiw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
33
0
36
İzmir
pko hastasıyım..ilk adet oldugum günden beri yani 6-7 senedir adetim hep düzensiz 3-4 ay olmadıgımı bile biliyorum.çok ihmal ettim.1.5 yıl önce evlendim evlenmeden önce 1.5 sene adet olmadım doktorada 1 sene sonra gittim.düğünüme 2 ay kala hastalandım sonra 1 yıl kadar oldum ama düzensiz 9 ay önce özelde tedaviye başladım gene düzensiz glifor kullanıyorum.kasımda gene kesildi hala tık yok gliforun yanında şimdide duphaston verdi 2 haftadır içiyorum gene tık yok.akıntım varmış gibi oluyor ama oda yok psikolojim bozuldu..vücudum şiş ne olacak böyle bilmiyorum..benimle aynı sorunu yaşıyan ve çözüm bulmuş olan varmı.arkadaşlar...teşekkürler şimdiden.

ahh ahh cok gecmiş olsun bu pko bnm 2 yılımı aldı.gliforu sakın bırakma ama duphaston için aynı şeyi diyemem kilo almama sebep ilaçlardan biri.belli ki tedaviye başlamışsın.inşallah olumlu sonuç alırsın hemende yıpranmassın ballı çörekotu nu dene sende faydasını görürsün ha ben yakıyla hamile kaldım ama tam emin değilim hcg 10,96 cıktı belirsiz benimki.ama yakıyla oldu .

ahh ahh cok gecmiş olsun bu pko bnm 2 yılımı aldı.gliforu sakın bırakma ama duphaston için aynı şeyi diyemem kilo almama sebep ilaçlardan biri.belli ki tedaviye başlamışsın.inşallah olumlu sonuç alırsın hemende yıpranmassın ballı çörekotu nu dene sende faydasını görürsün ha ben yakıyla hamile kaldım ama tam emin değilim hcg 10,96 cıktı belirsiz benimki.ama yakıyla oldu .

cnm benim duphaston mu kilo aldırıyor?

evet kesinlikle hele de o göğüslerdeki ağrı varya mahfetti beni.yürüyüş yap hemen.alıştır vücudunu yoksa uyanamazsın ben bi gözümü açardım ki saat akşam 5 olmuş

evet kesinlikle hele de o göğüslerdeki ağrı varya mahfetti beni.yürüyüş yap hemen.alıştır vücudunu yoksa uyanamazsın ben bi gözümü açardım ki saat akşam 5 olmuş

cnm uykuyla problemim yok benim..ama acayip stres yapıyor bende agrımda yok mide bulantım oluyor ara ara fena bastırıyor ..çocuk düşünmüyorduk adetim düzene girsin önce die şimdi korkmaya başladım 1 aydır korunmuyoruz..inş.hayırlısı bakalım:)

hiç korkmana gerek yok pko nun değil ilaçların yan etkisi daha fazla oluyor emin ol.çok ilaç taraftarı olma ama dikkat et kilo alma sakın.kasıklarında ağrı olucak düşük bel pantolon giyme elbise giy yoksa ağrılardan duramazsın

hiç korkmana gerek yok pko nun değil ilaçların yan etkisi daha fazla oluyor emin ol.çok ilaç taraftarı olma ama dikkat et kilo alma sakın.kasıklarında ağrı olucak düşük bel pantolon giyme elbise giy yoksa ağrılardan duramazsın

adet olmak istiyorumm şiştimmm artık yaaaaaaaaa:(((

aslında duphaston değil adet söktürücü içecktn farlutal cnm kesinlikle tekrar gittinmi sor bunları hormon ilacı istemiyorum de adetim düzelsin de düzelince hormonlarda düzelio cnm öyle söyle yoksa moralini bozup ilaç yüklüyor en iyi dediğin doktor bile.

aslında duphaston değil adet söktürücü içecktn farlutal cnm kesinlikle tekrar gittinmi sor bunları hormon ilacı istemiyorum de adetim düzelsin de düzelince hormonlarda düzelio cnm öyle söyle yoksa moralini bozup ilaç yüklüyor en iyi dediğin doktor bile.

bende anlamadım cnm bunu iç 7 gün sonra gel dedi 2 hafta oldu ama gidemedim işler yüzünden pzt. Veya salı gidicem inş.sen hamilemisin şu anda.

arkadaşlar bende pko hastasıyım adet düzensizliği hep var doktorum verdiği ilaçlarla daha önce 9 kilo verdim 6 yıllık evliyim ve aşılama tedavisi gördüm ilk aşılamada hamile kaldım umarım sorun çıkmaz sanırım her bünyeye göre değişiyor bu kilo sorunu bu rahatsızlık herkezdede aynı belirtiyi göstermiyo galiba

arkadaşlar bende pko hastasıyım adet düzensizliği hep var doktorum verdiği ilaçlarla daha önce 9 kilo verdim 6 yıllık evliyim ve aşılama tedavisi gördüm ilk aşılamada hamile kaldım umarım sorun çıkmaz sanırım her bünyeye göre değişiyor bu kilo sorunu bu rahatsızlık herkezdede aynı belirtiyi göstermiyo galiba

selnisacım cok cnm sıkılıyor bu adet sorununa ne yapacagımı sasırdım.tek istediğim adetimin düzene girmesi ve su sıkıntıdan kurtulmam.son hayırlısıyla cocuk inş.:)

canım senin 1,5 yıl kesilmiş adetin benim de 1 yıl kesildi.. hiç olmadım 1 yıl boyunca.. 18 yaşındayım ama bir ara korktum yaa diyordum acaba bu kadar erken yaşta menapoza mı girdim:9: off ama ne kadar sinir bozucu bir illettir bu biliyorum ve krtulmak istiyorummmmmmmmmmm... bıktım bu durumdan yaa hepimiz kurtuluruz inşallah:14:

inş.cnm yaa:(dün hastalandım yaşasınn duphastonun sayesinde sanırım 4 aydır olmuyordum yaa glforda içiyordum aynı zamanda 2 hafta önce duphaston verdi yanında hap bitti ertesi günü adetim geldi çooook rahatladım şimdi...inş.düzene girer bundan sonra duphaston düzene sokuyomuş.

inş.cnm yaa:(dün hastalandım yaşasınn duphastonun sayesinde sanırım 4 aydır olmuyordum yaa glforda içiyordum aynı zamanda 2 hafta önce duphaston verdi yanında hap bitti ertesi günü adetim geldi çooook rahatladım şimdi...inş.düzene girer bundan sonra duphaston düzene sokuyomuş.

adetinin 3.günü git tüm hormın tahlillerini yaptır...daha sonra kadın doğum a değil endokrin servisine git ama iyi bir doktoraaa... Asıl hormonların düzelmesiyle endokrin servisi ilgilenir...hem de çok iyi ilgilenir... Bende pkoluyum. Glifor kullanıyorum.yanında coraspin

bugün doktora gittim muayene aldum ama tahlil falan istemedi bende anlamadım..adetimin 3.günü bugün .serophene verdi alıcam bakalım adetimin 5.günü başlıycakmışım ve 5 gün içicekmişim sonrada kontrole gidicekmişim.öocuk tedavisine başaladık bakalım hayırlısı.inş.hamiş oldurumm.burdan duyururum hepinize.

Back