• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkoluyum Yumurtamın çatladığı gün adet oldum aynı durumu yaşayan varmı?

deryaak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
951
2
46
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Ben pkoluyum ve bebek için tedavi görüyorum 2aydır yumurtlama rakibi yapıyiruz ultrasonla 17 nisanda adet oldum ve adetin 3.günü serephone ve nolvadex diye 2ilacı içtim yumurtam oldu olgunlaşti ve eb son takipte doktorum persembe catlayacak dedi.ve dün oerşembe günü kasıklarımda belimde sancı vardı ve hafif bir kanama oldu hemen doktorumu aradım yumurtlama kanaması iyiye işaret bugün mutlaka ilişki olsun dedi ve ilişki olduda ama sabah uyandıgımda adet olmuştum cok yoğun pıhtı seklinde gelmeye devam ediyor ultradona girdim yine yumurtam çatlamış doktorumda şaşırdı normal şartlarda 17 mayısta adet olmam gerekiyor.aynı durumu yaşayan varmı? Çatlama gününde adet oldum şimdi doktor kanamanın kaç gün süreceğine bakacak tekrar ultrasona girecegim ve bir sonraki adetle yeni tedaviye başlayacağım ama içim hiç rahat değil lütfen bana yardım edin:(

canım pek bi anlam veremedim doktorunun söylediklerine... yumurta çatlayınca kanama olmaz ki? bence başka bi doktora görün...hiç bir doktor adetliyken ilişki tasvip etmez

Canım kanamanın ilk günü yumurta çatlama günümdü ve çok az kanama olduğu için çatlama kanaması zamnettik öyle birşey varmış catlama günü hafif kanama olurmuş iliski olsun dedi sonra iliskinin ertesi gunu adet oldumu anladim daha 15 gün önce hastalanmıştım yurtsda çatlamış ultrasondan baktı bende bu olanlara pek anlam veremedim çok canım sıkıldı. Adetten sonra yumurta olustu gelisti ve catladı ana ben adet oldum hiç bir yerde böyle birşey yaşayan yok sanırım internettende araştırdım hiç burşey bulamadım

Deryaak uzun bir süre olmuş ama dilerim bana cevap yazarsınız. Bende yumurta çatladıktan beş altı gün sonra adet oldum. Siz nasıl bir tedavi uyguladınız neden kanamanız olmuş?

Canım kanamanın ilk günü yumurta çatlama günümdü ve çok az kanama olduğu için çatlama kanaması zamnettik öyle birşey varmış catlama günü hafif kanama olurmuş iliski olsun dedi sonra iliskinin ertesi gunu adet oldumu anladim daha 15 gün önce hastalanmıştım yurtsda çatlamış ultrasondan baktı bende bu olanlara pek anlam veremedim çok canım sıkıldı. Adetten sonra yumurta olustu gelisti ve catladı ana ben adet oldum hiç bir yerde böyle birşey yaşayan yok sanırım internettende araştırdım hiç burşey bulamadım
Deryaak uzun bir süre olmuş ama dilerim bana cevap yazarsınız. Bende yumurta çatladıktan beş altı gün sonra adet oldum. Siz nasıl bir tedavi uyguladınız neden kanamanız olmuş?

Back