Pko'luyum:ssz: Acaba hamilemiyim:S

Canım öncelikle yorum yaptığın için çok teşekkür ederim benimde 12 gün oldu adetim gecikeli cuma günü test yaptım negatifti doktora gidemedim. Henüz sende belirtileri nasıldı canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok yorgunluk vardı sabahları zor uyanıyordum..bi de kasıkarım ve göğüslerim sızlıyordu adet olucakmışım gibi..
bir de -hala devam ediyor-sarı akıntım vardı..
bi de durduk yere hüzün-duygusalık geliyordu üstüme..
eşime diyordum bu kadar belirti olamaz hamileyim diye o da kendini şartlama üzülürsün diyordu
test yaptığmda kesin negatif diye düşündük inanamadık kan tahlilinde de 177 çıkmıştı değerim 3 haftalık falandı...
sen de belirtiler var mı?

Canım bende 3 hafta önce kahverengi akıntı geldi adet olucam sandım 2 gün sürdü göğüslerim ağrıyo bi haftadır özellikle uçlar ama psikolojiktir diye düşünüyorum:))) uyku hali var sürekli oda yorulduğum içindir diye düşünüyorum karnımda şişlik var canım oda hastalık olacaktır diye düşünüyorum:)) hayal kırıklığı olmasın diye bişeylere yüklemeye çalışıyorum işte canım:)) bazen da sabah kalktığımda yumurtalıklarım ağrıyoo baskı oluyo sanki adet olucakmışım gibi öyle canım

aynı belirtiler bende de vardı işte..
kan testi yaptırsana dicem ama insan hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor biliyorum..
hamilelerin duası kabul olur derler ya inşallah hamilesindir canım
dualarım seninle...bizi de haberdar et..

İnşallah canım ya zorlanmadan olsun istiyoruz Allahın izniyle bu hafta doktora giderim inşallah canım çalıştığım için vakit bulamıyorum ama vakit oluşturucam artık inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…