• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko'luyum:ssz: Acaba hamilemiyim:S

niras88

niras88
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
49
6
98
36
Arkadaşlar
Herkese merhabalar...
Birşey danışmak istiyorum 2 aylık evliyim. Pkolu olduğum için adet düzensizliğim var biay zamanında oluyorum bazen 1,5 ay sonra oluyorum vs... ama genelde geç oluyorum. geçen ay düzenli oldum ayın 7 sinda adet oldum yalnız bu ay hala olmadım ve ister istemez acaba hamilemiyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Cuma günü test yaptım gayet net 1 kırmızı çizgi çıktı:5:belirsizde olsa bekledim ikinci çizgiyi..
Ama sanki belirtileri var adet mi olacağım bebek mi bilemiyorum tabi.
öncelikle 2 hafta önce çok az bi kırmızı leke geldi nokta kadar sonra ertesi gün wc ye girdikçe kahverengi leke geldi az bi şekilde ertesi günde aynen geldi sonra kesildi. bu hafta da kasıklarım ağrıyor ve damarlarımı çekiyolar sanki öyle hissediyorum.

acaba kan tahlili yaptırsam mı gebelik var mı adet belirtilerimi sizce ablalarım,arkadaşlarım.

yardımlarını ve yorumlarını bekliyorum.:42:

Arkadaşlar
Herkese merhabalar...
Birşey danışmak istiyorum 2 aylık evliyim. Pkolu olduğum için adet düzensizliğim var biay zamanında oluyorum bazen 1,5 ay sonra oluyorum vs... ama genelde geç oluyorum. geçen ay düzenli oldum ayın 7 sinda adet oldum yalnız bu ay hala olmadım ve ister istemez acaba hamilemiyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Cuma günü test yaptım gayet net 1 kırmızı çizgi çıktı:5:belirsizde olsa bekledim ikinci çizgiyi..
öncelikle 2 hafta önce çok az bi kırmızı leke geldi nokta kadar sonra ertesi gün wc ye girdikçe kahverengi leke geldi az bi şekilde ertesi günde aynen geldi sonra kesildi. bu hafta da kasıklarım ağrıyor ve damarlarımı çekiyolar sanki öyle hissediyorum.

acaba kan tahlili yaptırsam mı gebelik var mı adet belirtilerimi sizce ablalarım,arkadaşlarım.

hamile kalamadım icin bilmiyorum ama arkadasların soyledgıne göre bahsettiklerin yerlesme kanaması olabir umutlandırmak istemem kan da baktır idrarda gec sonuc verebiliyor

bildiğim kadarıyla kahverengi leke hamileliğin göstergesi diye ama seni yine yanlış yönlendirmek istemem bu arada adetin kaç gün geçtik den sonra yaptın testi

bildiğim kadarıyla kahverengi leke hamileliğin göstergesi diye ama seni yine yanlış yönlendirmek istemem bu arada adetin kaç gün geçtik den sonra yaptın testi

geçen ay ayın 7 sinde oldum bu ayda o civarlar bekliyordum olmadı geçen cuma günü ayın 9 unda test yaptım çıkmadı.

Son düzenleme:
:ssz:kendime pek hissettirmemeye çalıorum ama korkuyorum sanki bebeğim olursa çok zor olacak gibi geliyor.Herşeyin hayırlısı tabi ama Allahım isteyen gerkese versin inşallah.

Arkadaşlar
Herkese merhabalar...

Selam canım,
İnan şu anda bende aynı durumdayım.Benim bugün 37 gün oldu. geçen hafta test yaptım negatif. sonrasında ise 10 gündür sürekli beyaz akıntım geliyor.Ama başka bir belirti yok. Akşam doktora gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyorum. ama bence sen de git bir doktora böyle belirsiz kalacağına netleşsin daha iyi

Allahım yardımcınız olsun inşaallah olur bigün sizin için ben ve arkadaşlarıma söyleyeceğim dua edelim Allahın kudreti geniş olur inşallah...

inşallah rabbim bekleyeyn herkese nasip etsin eger saglık acısından bi sorun yoksa üzmeyin kendınızı nasıl olsa olcak bir gün zaman var...

Selam canım,
İnan şu anda bende aynı durumdayım.Benim bugün 37 gün oldu. geçen hafta test yaptım negatif. sonrasında ise 10 gündür sürekli beyaz akıntım geliyor.Ama başka bir belirti yok. Akşam doktora gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyorum. ama bence sen de git bir doktora böyle belirsiz kalacağına netleşsin daha iyi

aynen öyle bendende akıntı falan geliyo da acaba bi hafta daha mı beklesem diyorum belki adet olurrum diye düşünüyorum. bugün de sanki göğüslerimde ağrı başlamış gibi sıkınca anlıyorum :1:

aynen öyle bendende akıntı falan geliyo da acaba bi hafta daha mı beklesem diyorum belki adet olurrum diye düşünüyorum. bugün de sanki göğüslerimde ağrı başlamış gibi sıkınca anlıyorum :1:

Ben gittim dün doktora kistlerim azalmış görünüyordu. Sanırım diyet ve soğan suyu işe yaradı:)
Onun dışında çok şükür bir sorun görmedi. Ama hala hasta olmadım. O da kanda gebelik testi istedi. Sonucunu almaya gitmedim ama . Biliyorum ki negatif.
Akşam kontrole gelmemi söyledi bakalım ne diyecek?

Sen gittin mi doktora?

Ben gittim dün doktora kistlerim azalmış görünüyordu. Sanırım diyet ve soğan suyu işe yaradı:)
Onun dışında çok şükür bir sorun görmedi. Ama hala hasta olmadım. O da kanda gebelik testi istedi. Sonucunu almaya gitmedim ama . Biliyorum ki negatif.
Akşam kontrole gelmemi söyledi bakalım ne diyecek?

Sen gittin mi doktora?

yok canım yaa gitmedim bu hafta bi bekleyeyim dedim sanki hasta olacakmış giyim göğüsler ağrımaya başladı. Sen testi aldın mı canım?

yok canım yaa gitmedim bu hafta bi bekleyeyim dedim sanki hasta olacakmış giyim göğüsler ağrımaya başladı. Sen testi aldın mı canım?

Aldım ben kistler o kadar fazla görünmedi bu sefer. Sanırım soğan suyu işe yaramış. ama bebiş yok. hala hasta da olmadım .
Progestan'a devam .

hayırlısı bakalım canım Hakkımızda hayırlısı ne diyelim....

Öyşe ağustos'a kadar bekleyeceğiz.Olmadı aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.Doktor ne der bilemiyorum ama Eşim varikoselden ameliyat oldu . bende pko çıktı normal yolla olsun diye uğrasmak ve yıpranmak istemiyorum :(

Öyşe ağustos'a kadar bekleyeceğiz.Olmadı aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.Doktor ne der bilemiyorum ama Eşim varikoselden ameliyat oldu . bende pko çıktı normal yolla olsun diye uğrasmak ve yıpranmak istemiyorum :(

inşallah olur bende korkuyorum pkolu olduğum için bu sürecim sıkıntı olacak diye aslında 2 aylık çok yeni evliyim yani ama korkudan hemen bebiş olsun istiyorum hayırlısıyla.... şuanda durumum da streslendiriyo beni muhtemelen hafta sonuna kadar olmazsam doktara giderim artık bende... acaba bi test daha mı yapsam ?

inşallah olur bende korkuyorum pkolu olduğum için bu sürecim sıkıntı olacak diye aslında 2 aylık çok yeni evliyim yani ama korkudan hemen bebiş olsun istiyorum hayırlısıyla.... şuanda durumum da streslendiriyo beni muhtemelen hafta sonuna kadar olmazsam doktara giderim artık bende... acaba bi test daha mı yapsam ?

Git doktora. Sıkıntı yapma demek ,düşünme demek saçma çünkü olmuyor. Yani ben düşünmeden edemiyorum. Eşimin iyileşme süreci devam ediyor. 2 ay daha beklemedeyiz. O nedenle bir rahatlık geldi bana .Nasılsa olmaz gözüyle bakıyorum. Ağustosta doktora gidip söyleyeceğim. Madem normal yol ile zor olacak, beklemeye , dert etmeye gerek yok. İmkanlardan yararlanmak ve rahatlamak istiyorum.Beklemek sıkıyor beni . Biraz fazla tez canlıyım ondan da beklemek yoruyor beni.

Ama daima dua ile isteyelim evlatlarımızı. Rabbim bilir muhakkak hayırlısını ...

Hala hasta olamadım yaaa:(( sabahları yumurtalıklarım çook ağrıo hAsta olacak gibi ya hayırlısı.... Dün yine test yaptım negatif:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar
Herkese merhabalar...

canım bende pkoluydum ama çok şükür istediğimiz ilk aydan hamile kaldım...
ama benim de adeterim hep gecikirdi normalde en son 17 martta adet olmuştum 25 nisanda test yaptım negatif çıktı
1 mayısta öğrendik bebişi..geç döllenme olmuş dedi doktor...
yani hamileysen bile testte çıkmayabilir..
umutladırmak istemem ama inşallah hamilesindir sen dee:emir_bebek::emir_bebek:

Back