Gebeliğe Hazırlık Pkolularrr!!! Soğan suyu deneyip hamile olanlar yazabilirmi lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde hamile olmazsan bile adet düzenler diyorlar ama ben ne hamileyim ne de adetim düzeldi

bende bu ay sogan suyu ve baltarcincorekotu kurunu yapiom. durumla ilgili bilgi veririm. inşallah hepimizin gönlüne göre olur.

bende bu ay sogan suyu ve baltarcincorekotu kurunu yapiom. durumla ilgili bilgi veririm. inşallah hepimizin gönlüne göre olur.
İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canım bende sogan suyu yaptım adetim gecikti henüz gelmedi adet oluncada bal corekotu yapcam

Reactions: 10N
Kızlar ben adet oldum bu ay tekrar soğan suyu denicem. Bal çörekotu tarçın kistleri besliyormus kist varsa sakin sakin yapmayın o kürü

Canım ben İbrahim Saraçoğlu sekreteri ile yazistim bal çörekotu kurunu sakin kullanma dedi kistleri besliyormus

nedir durum ? inşallah hayırlı haberler.

Kızlar ben adet oldum bu ay tekrar soğan suyu denicem. Bal çörekotu tarçın kistleri besliyormus kist varsa sakin sakin yapmayın o kürü
kontrole git birşey yoksa uygula sende. zaten klomen de kist olursa verilmiyor. benim cuma bi dahaki kontrolum. yazarım yine.

Ben de pko hastasıyım ama hafif düzeyde hatta bazıları değilsin bile dedi çünkü tüylenme fln hiçbişi yok. Adetlerim de 30-31-32 gün civarında olur çok nadirdir şaştığı. Ben de bu ay bi 5 gün soğan suyu yaptım adetten sonra. Yumurtlama günü de incir kürü yapmaya başladım ovulasyon testinde de pozitifi yakaladım. Ovulasyondan bikaç gün önce başlayıp hala devam eden kasık ve bel ağrım var. Özellikle sürekli başım ağrıyor o yüzden incir kürünü de bıraktım yan etki yaptı diyip ama hala ağrıyor. 5 günüm var adete vakit geçmiyor

nedir durum ? inşallah hayırlı haberler.

kontrole git birşey yoksa uygula sende. zaten klomen de kist olursa verilmiyor. benim cuma bi dahaki kontrolum. yazarım yine.
Diğer ay gidicem canım bu ayda denicem sabırla.insallah bu ay hayirlisiysa olur

soğan kürü çocuk olması için değil rahmi temizlemei için bildiğim kadarı ile çünkü ben ağır pkoluyum. soğan kürü yaptım 2 defa iyi temizlendi sonra incir kürü yaptım rezervlerimi acayip 1 ayda arttırdı zaten o ayda hamile kaldım hemde üst üste doktorum sen hamile zor kalırsın dedikçe doğurdum incir kürü 1 numara bence.

Nasıl yaptın incir kurunu canım anlatır mısın. Herkes çok farklı söylüyor. Bende yapmak istiyorum. Bı o kaldı denemedik :))

Yani rahim temizlendiği için hamile kalıyorsun zaten canım amacı o.ben incir kürü yapacaktım fakat benim degerlerim güzel incir kürü kas yapacam derken göz çıkarabilir canım sana fayda etmiş demek ki bazı degerlerin kötüydü ben ne yapacağımı şaşırdım artık

Nasıl yaptın incir kurunu canım anlatır mısın. Herkes çok farklı söylüyor. Bende yapmak istiyorum. Bı o kaldı denemedik :))
çok basit kuru inciri aldım yıkadım çaydanlıkta kaynattım ve içtim mis gibiydi.

çok basit kuru inciri aldım yıkadım çaydanlıkta kaynattım ve içtim mis gibiydi.
8-9 tane inciri kaynatın diyorlar. Hergun o kadar fazla incir sonrasında çöpe gidiyor diye de üzülüyorum ama . Küp küp yapılmış incirleri kullansak olur heralde

8-9 tane inciri kaynatın diyorlar. Hergun o kadar fazla incir sonrasında çöpe gidiyor diye de üzülüyorum ama . Küp küp yapılmış incirleri kullansak olur heralde
evet zaten parçalarsan özü daha iyi çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…