İnşallah geç döllenme oldugu için testte çıkmamıştırEvet canım ama 10 gün içtim. Adetim gecikti test negatif anlamadım ki artık
İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canım bende sogan suyu yaptım adetim gecikti henüz gelmedi adet oluncada bal corekotu yapcambende bu ay sogan suyu ve baltarcincorekotu kurunu yapiom. durumla ilgili bilgi veririm. inşallah hepimizin gönlüne göre olur.
inşallah hepimizden.İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canım bende sogan suyu yaptım adetim gecikti henüz gelmedi adet oluncada bal corekotu yapcam
Canım ben İbrahim Saraçoğlu sekreteri ile yazistim bal çörekotu kurunu sakin kullanma dedi kistleri besliyormusBen soğan suyu değil ama bal tarçın çörek otu yapıyorum bu ay. Umarım faydasını görürüm. Bende pko'yum.
Eğer olumlu bir sonuç alırsam buraya yazarım canım. Ama soğan suyunu deneyip hamile kalanlar çok var forumda.
Burada okuduklarimi uyguluyorum zaten bende, malum pko olunca biraz zahmetli oluyor hamile kalmak.
nedir durum ? inşallah hayırlı haberler.Ben soğan suyu değil ama bal tarçın çörek otu yapıyorum bu ay. Umarım faydasını görürüm. Bende pko'yum.
Eğer olumlu bir sonuç alırsam buraya yazarım canım. Ama soğan suyunu deneyip hamile kalanlar çok var forumda.
Burada okuduklarimi uyguluyorum zaten bende, malum pko olunca biraz zahmetli oluyor hamile kalmak.
kontrole git birşey yoksa uygula sende. zaten klomen de kist olursa verilmiyor. benim cuma bi dahaki kontrolum. yazarım yine.Kızlar ben adet oldumbu ay tekrar soğan suyu denicem. Bal çörekotu tarçın kistleri besliyormus kist varsa sakin sakin yapmayın o kürü
nedir durum ? inşallah hayırlı haberler.
Şimdilik bişey yok canım bekliyorum bakalım Kasım başı gibi adet döngüsü benim. İnşallah regl olmam ama bebisten dolayı :)
Diğer ay gidicem canım bu ayda denicem sabırla.insallah bu ay hayirlisiysa olurnedir durum ? inşallah hayırlı haberler.
kontrole git birşey yoksa uygula sende. zaten klomen de kist olursa verilmiyor. benim cuma bi dahaki kontrolum. yazarım yine.
hadi bakalım. güzel haberlerde buluşalım inşallah.Diğer ay gidicem canım bu ayda denicem sabırla.insallah bu ay hayirlisiysa olur
soğan kürü çocuk olması için değil rahmi temizlemei için bildiğim kadarı ile çünkü ben ağır pkoluyum. soğan kürü yaptım 2 defa iyi temizlendi sonra incir kürü yaptım rezervlerimi acayip 1 ayda arttırdı zaten o ayda hamile kaldım hemde üst üste doktorum sen hamile zor kalırsın dedikçe doğurdum incir kürü 1 numara bence.Bir yıldır çocuğum olmuyor pko var fakat oda çok ileri boyutta değil.bu ay soğan kürü yaptım adetime 4 gün var. Yunurtlama günümden beri kaşık ağrım geçmedi bi kaç gündürde meme ucum acıyor ve bel ağrısı hissedilcek şekilde. Kendimi mi dinliyorum gene bilmiyorum... tecrübelernizi belirtilerinizi yazarsanız çok sevinirim
Nasıl yaptın incir kurunu canım anlatır mısın. Herkes çok farklı söylüyor. Bende yapmak istiyorum. Bı o kaldı denemedik :))soğan kürü çocuk olması için değil rahmi temizlemei için bildiğim kadarı ile çünkü ben ağır pkoluyum. soğan kürü yaptım 2 defa iyi temizlendi sonra incir kürü yaptım rezervlerimi acayip 1 ayda arttırdı zaten o ayda hamile kaldım hemde üst üste doktorum sen hamile zor kalırsın dedikçe doğurdum incir kürü 1 numara bence.
Yani rahim temizlendiği için hamile kalıyorsun zaten canım amacı o.ben incir kürü yapacaktım fakat benim degerlerim güzel incir kürü kas yapacam derken göz çıkarabilir canım sana fayda etmiş demek ki bazı degerlerin kötüydü ben ne yapacağımı şaşırdım artıksoğan kürü çocuk olması için değil rahmi temizlemei için bildiğim kadarı ile çünkü ben ağır pkoluyum. soğan kürü yaptım 2 defa iyi temizlendi sonra incir kürü yaptım rezervlerimi acayip 1 ayda arttırdı zaten o ayda hamile kaldım hemde üst üste doktorum sen hamile zor kalırsın dedikçe doğurdum incir kürü 1 numara bence.
İnşallah canım benim aminhadi bakalım. güzel haberlerde buluşalım inşallah.
çok basit kuru inciri aldım yıkadım çaydanlıkta kaynattım ve içtim mis gibiydi.Nasıl yaptın incir kurunu canım anlatır mısın. Herkes çok farklı söylüyor. Bende yapmak istiyorum. Bı o kaldı denemedik :))
8-9 tane inciri kaynatın diyorlar. Hergun o kadar fazla incir sonrasında çöpe gidiyor diye de üzülüyorum ama . Küp küp yapılmış incirleri kullansak olur heraldeçok basit kuru inciri aldım yıkadım çaydanlıkta kaynattım ve içtim mis gibiydi.
evet zaten parçalarsan özü daha iyi çıkıyor8-9 tane inciri kaynatın diyorlar. Hergun o kadar fazla incir sonrasında çöpe gidiyor diye de üzülüyorum ama . Küp küp yapılmış incirleri kullansak olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?