- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Gunaydin kizlar benim kafam bu aralar biraz karisik gecen test yaptim saatler sonra silik ikinci cizgi cikti dusunmedigim halde bu ikinci cizgi beni heyecanlandirdi sonradan negatifi gordum
Oglum 13 aylik ve bir sene sonra oldu pkoluyum adetlerim duzenli ama kilom var dogumdam kalanlar hayla duruyo
Simdi sormak istediklerim var
Pkolu olup birincide ugrasip ikincide hemen hamile kalan var mi yoksa ikinci bebekte beni ugrastirir mi sizce bir sene kadar
Eger oyleyse oglum iki yasina geldiginde korunmayi birakmak istoyodum
Ama gene biraz bekliyceksem 1.5 yasinda baslasam mi calismalara esim istiyo beraber buyurler diyo ben biraz dinlenmk istiyodum ama cocuklar buyuyene kadar dinlenilmiyck biliyorum galiba :)
Oglum 13 aylik ve bir sene sonra oldu pkoluyum adetlerim duzenli ama kilom var dogumdam kalanlar hayla duruyo
Simdi sormak istediklerim var
Pkolu olup birincide ugrasip ikincide hemen hamile kalan var mi yoksa ikinci bebekte beni ugrastirir mi sizce bir sene kadar
Eger oyleyse oglum iki yasina geldiginde korunmayi birakmak istoyodum
Ama gene biraz bekliyceksem 1.5 yasinda baslasam mi calismalara esim istiyo beraber buyurler diyo ben biraz dinlenmk istiyodum ama cocuklar buyuyene kadar dinlenilmiyck biliyorum galiba :)