• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolularda ikinci cocuk

Kokunhuzur_2014

Sen iki melegimin kanatlarisin
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
3.100
829
123
Gunaydin kizlar benim kafam bu aralar biraz karisik gecen test yaptim saatler sonra silik ikinci cizgi cikti dusunmedigim halde bu ikinci cizgi beni heyecanlandirdi sonradan negatifi gordum
Oglum 13 aylik ve bir sene sonra oldu pkoluyum adetlerim duzenli ama kilom var dogumdam kalanlar hayla duruyo
Simdi sormak istediklerim var
Pkolu olup birincide ugrasip ikincide hemen hamile kalan var mi yoksa ikinci bebekte beni ugrastirir mi sizce bir sene kadar
Eger oyleyse oglum iki yasina geldiginde korunmayi birakmak istoyodum
Ama gene biraz bekliyceksem 1.5 yasinda baslasam mi calismalara esim istiyo beraber buyurler diyo ben biraz dinlenmk istiyodum ama cocuklar buyuyene kadar dinlenilmiyck biliyorum galiba :)

Pkolulardan yardim bekliyorum
Merhaba canim benim bir olğlum var o zaman pkolu diyildim 2 ay beklemisdim hemencecik olmustu simdi ikinci çocuğu istiyorum 5 aydi bekliyorum bu ay doktora gitdim ve pkolu olduqumu oğrendim bu gun yine doktora gitdim yumurta takibi icin bir tane yumurtam olusmus 18 ml doktor uc dort gune catlar dedi bakalim ne olucak insallah seninde ikinci meleyin cok bekletmeden gelir

Back