• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolular bi bakar misiniz!!!

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.862
Puanlar
133
Merhaba arkadaşlar pko luyum 2 yıllık evliyim 3 ay klomen tedavisi oldum sonuçlar hep negatif oldu ara verdim ama 45 gündür adet olmuyorum kan testi ve idrar testinde geçen hafta negatif çıktı doktorum bekleyelim belli olmaz dedi de hiç böyle bu kadar uzayıp sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Canım test yaptın mı hiç? Yada hcg baktırdın mı?
Canım kan ve idrar testi yaptırdım geçen hafta negatif çıktı bende açıkçası olabileceğini düşünmüyorum artık tabi doğrusunu Rabbim bilir ama zaten bu kadar süredir yumurta kalitesizlesmistir bence ama yaşayan var mı merak ettim

Canım kan ve idrar testi yaptırdım geçen hafta negatif çıktı bende açıkçası olabileceğini düşünmüyorum artık tabi doğrusunu Rabbim bilir ama zaten bu kadar süredir yumurta kalitesizlesmistir bence ama yaşayan var mı merak ettim
O zaman pco belası yüzünden gecikti adetin :deli: bende de var maalesef:110:
Soğan kürüne başlasana tamamen kurtuluş onda :halay: birde kilo vermek çok önemli tabii

O zaman pco belası yüzünden gecikti adetin :deli: bende de var maalesef:110:
Soğan kürüne başlasana tamamen kurtuluş onda :halay: birde kilo vermek çok önemli tabii
Soğan kürü nü bi ara yaptım işe yaramadı kilomsa doktor uma her söylediğim de senin kilon yok deyip geçiştiriyor ama ben dikkat ediyorum

Soğan kürü nü bi ara yaptım işe yaramadı kilomsa doktor uma her söylediğim de senin kilon yok deyip geçiştiriyor ama ben dikkat ediyorum
Benim doktorum plastik olan herşeyi evden at tupperları bile demişti. Birde paketli gıda yasak. Boy 1,61 kilom 58 ama 5 kilo versem iyi olacak. Biraz zor veriliyor pco dan dolayı :110:

Benim doktorum plastik olan herşeyi evden at tupperları bile demişti. Birde paketli gıda yasak. Boy 1,61 kilom 58 ama 5 kilo versem iyi olacak. Biraz zor veriliyor pco dan dolayı :110:
Aynen öyle zor gidiyor benim de boy 1.64 kilom 62 ydi bir yıldır tatile git gel şaştı bi detoks yaptım 1 kilo anca gitti bakalım başka şeyler deneyeceğim Evet yediklerimize çok dikkat etmemiz gerekiyor ama istikrarlı olamıyorum

Canım bende pkoluyum ve her belirtisini yaşadım bende yok yok.. tek çareyi soğan küründe buldum. Çok dikkatli ve dosdoğru yapmanı tavsiye ederim

Back