pkolu olup rahim filminden sonra hamile kalanlar var mı? ??

tazemuallime77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
45
10
34
Iyi geceler hanımlar
Gecemiz gündüzümüz kalmadı temmuz 15te anestesiziz rahim filmi çektirdim. Ondan önceki 3 ay klomen +ovitrell kullandim 3 seferde de gelişen yumurtalar catladi fakat döllenme olmadı. Çarşamba günkü sancılı rahim filmi de çok şükür tertemiz çıktı korunmamamizi söyledi doktor fakat pko magduruyum tembel olan yumurtalarim klomen olmadan nasıl gelişip ovitrell olmadan catlayacak üstelik bazı doktorlar korunun demiş araştırdigim kadarıyla bu durumu yaşayanların yardimci olmasını istiyorum şimdiden teşekkür ederim

Bende aynı problemi yalıyorum bu ay hsg çekildim ağustos ayında aşılamaya başlıcaz artık pko dışında herhangi bi problem yok yumurta oluşuo klomen sayesinde çatlıyor ama hamilelik bi türlü oluşamıyor bu ay glifor kullanmaya başladım şeker ilacı insülin bende normal dr kilolu olanlarda verioruz genelde ama yumurta kalitesinide arttırmak için veriyorum sana dedi

Benimde 3 ay aydır 1 er tane yumurta gelişiyor ve çatliyor şansım o yüzden düşüyor belki de doktorlara bir şey sorulmuyor ki

Benden insülin direnci için tahlil istemediler glucophage falan yaziyormus başka doktorlar bana sürekli klomen sonrasında ovitrell +progestan yazıp yolladı

Benden insülin direnci için tahlil istemediler glucophage falan yaziyormus başka doktorlar bana sürekli klomen sonrasında ovitrell +progestan yazıp yolladı
Benim drumda klomen veriodu sonra hsg çekildim ilacını değiştirelim sana glifor vericem dedi şeker hapı normalde bunu kilolu olan pko hastalarına veriyoruz senin kilo problemin yok die vermemiştim ama yumurta kalitesinide arttırıyor dedi bu ay kullanmaya başladım bakalım etkisi olacak mı ağustos sonuna doğru hala gebe kalamazsam aşılamaya geçicez

Aşılamada başarı şansı düşük deniyor ben çok kilo aldım çocuk düşünmeye başladıktan sonra adetlerim düzensizleşti veremiyorum diyetisyenle çalış diyip duruyor doktor

Buralarda imkansız devlette doktor bulmak iyi olmasını geçtim bingölde öğretmenim her tedavi günü 3 saatlik yol gidiyoruz Elazığ a eşim de bunaldi artık

Kızlar tesadüf gördüm konuyu ve şu an aynı durumdayım aranızda hamile kalan var mı acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…