- 1 Ocak 2015
- 45
- 10
- 34
-
- Konu Sahibi tazemuallime77
Sağlıklı olan zaten ayda 1 defa yumurtlamakmış 1 ay sağ taraftan diğer ayda sol taraftan yumurtlama gerçekleşiyorBenimde 3 ay aydır 1 er tane yumurta gelişiyor ve çatliyor şansım o yüzden düşüyor belki de doktorlara bir şey sorulmuyor ki
Benim drumda klomen veriodu sonra hsg çekildim ilacını değiştirelim sana glifor vericem dedi şeker hapı normalde bunu kilolu olan pko hastalarına veriyoruz senin kilo problemin yok die vermemiştim ama yumurta kalitesinide arttırıyor dedi bu ay kullanmaya başladım bakalım etkisi olacak mı ağustos sonuna doğru hala gebe kalamazsam aşılamaya geçicezBenden insülin direnci için tahlil istemediler glucophage falan yaziyormus başka doktorlar bana sürekli klomen sonrasında ovitrell +progestan yazıp yolladı
Bende kilo aldım hormon ilaçları kilo ve şişkinlik yapıyor malesef gittiğin hastane özel miAşılamada başarı şansı düşük deniyor ben çok kilo aldım çocuk düşünmeye başladıktan sonra adetlerim düzensizleşti veremiyorum diyetisyenle çalış diyip duruyor doktor
Özel hastanelerde malesef öyle drlar illa hastane kazansın die yönlendirme yapıyolar bence en iyisi gene devlet hastaneleri tabi iyi bi dra denk gelebilirsenElazığ medical park a gidiyorum karnim yumurtlama döneminde kocaman oluyor doktorda hiç kilo vermemişsin deyip duruyor
Allah yardımcınız olsun ne diim süreç insanı gerçekten çok yıpratıyor inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınızBuralarda imkansız devlette doktor bulmak iyi olmasını geçtim bingölde öğretmenim her tedavi günü 3 saatlik yol gidiyoruz Elazığ a eşim de bunaldi artık
Amin inşInsaAllah Allah razı olsun evlat isteği olan herkesin kucağı boş kalmasın çok zormuş