Malesef ki pkoluyum ve suan tedavi sürecindeym klomen kullandm pek olumlu bi sonuc alamadk igneye gectik gonal f kullaniorm suan 75 lik 9 gün vuruldm ignemi fakat hala gelisim yok şimdi 150 ml olark vurmaya devam edicem.merak ediyorm ben gibi pkolu olup gonal f kullanip sonuc alan var mi ? Bana hic sonuc alamayacakmisim gibi geliyor artk
Malesef ki pkoluyum ve suan tedavi sürecindeym klomen kullandm pek olumlu bi sonuc alamadk igneye gectik gonal f kullaniorm suan 75 lik 9 gün vuruldm ignemi fakat hala gelisim yok şimdi 150 ml olark vurmaya devam edicem.merak ediyorm ben gibi pkolu olup gonal f kullanip sonuc alan var mi ? Bana hic sonuc alamayacakmisim gibi geliyor artk
Merhabalar.bende pkokuyum.ayni seyleri yasamisiz sanirim.klomen bende kullandim fayda etmedi.gonal f ye gectik.ilk ay 62.5 lik vuruldum ben fakat yumurtam gelismedi.diger ay 75 e yukselttik ve cok sukur 1 yumurtam gelisti.catlatma ignesi vuruldum ama ne yazikki gebelik olusmadi.simdi tekrardan basladik bu ay aşılamaya geciyoruz.yani korkma yumurtan eninde sonunda gelisir.dozlar kisiden kisiye farklilik gosterebiliyo.75 olmaz 150 olur oda olmaz daha fazla doz...