• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pkolu olup bir kez hamile kaldıktan sonra tedavisiz hamile kalan oldumu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neslhannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
2.641
2.083
83
Kızlar eşimde hız morfolozi sorunu vardı
Bende de pko
Bir tane oğlumuz var aralık 2 de 1 yaşına gircek biz geç olmadan yine çocuk düşünüyoruz
5 yıl olmadı 4 aşılama iğneler ilaçlar dan sonra
Ersağdan hayıt omg3 kullandım 3 ay
3. Ayda soğan kürü yaptım
Eşimde 3 ay Ginseng maca ve Demirdikeni takviyeleri kullandı
Çok şükür oğlum oldu
Varmı sonrada tedavisiz hamile kalan

Bende pcoyum hayıt yazmışsınız hapımı çayı mı kullandığınız
Hayır canım hayıt otu ekstraktı Ersağdan aldım almak istersen ersağa üye olda al hem uyguna geliyo hemde yanında bir sürü temizlik malzemesi geliyo
Üye ol diyişimi yanlış anlama bana bi faydası olmayacak ben öyle aldım avantajlı oldu ondan diyorum başka bişey almadım zaten ordan sırf o takviyeler uyguna gelsin diye üye oldum bende inşallah rabbim şifanı ve bebeğini verir tez zamanda 🤲😇

Hayır canım hayıt otu ekstraktı Ersağdan aldım almak istersen ersağa üye olda al hem uyguna geliyo hemde yanında bir sürü temizlik malzemesi geliyo
Üye ol diyişimi yanlış anlama bana bi faydası olmayacak ben öyle aldım avantajlı oldu ondan diyorum başka bişey almadım zaten ordan sırf o takviyeler uyguna gelsin diye üye oldum bende inşallah rabbim şifanı ve bebeğini verir tez zamanda 🤲😇
Çayını içtim bende bu ay o yüzden sordum canım tedavisiz gebe kala bilirsin kalan çok

Çayını içtim bende bu ay o yüzden sordum canım tedavisiz gebe kala bilirsin kalan çok
Yani varmı öyle pkolu olup sonradan kendiliğinden hamile kalan eşimde de sorunlar vardı o zaman
Arıyorum arıyorum buna benzer konu bulamıyorum bir türlü

Yani varmı öyle pkolu olup sonradan kendiliğinden hamile kalan eşimde de sorunlar vardı o zaman
Arıyorum arıyorum buna benzer konu bulamıyorum bir türlü
İkinci gebelik daha kolay olur diye biliyorum bir kere olmuş tekrar ola bilir neden olmasın

Bende de pko
Bir tane oğlumuz var aralık 2 de 1 yaşına gircek biz geç olmadan yine çocuk düşünüyoruz
Çok şükür oğlum oldu
Bende de pco var. Eşimde varikoselden morfolojisi bozuktu. Ama tedavisiz hamile kaldım. Çok şükür bir kızımız olacak 😍🌸 biz sadece keçiboynuzu tükettik beraber ve o ay sonuç aldık.

Bende de pco var. Eşimde varikoselden morfolojisi bozuktu. Ama tedavisiz hamile kaldım. Çok şükür bir kızımız olacak 😍🌸 biz sadece keçiboynuzu tükettik beraber ve o ay sonuç aldık.
Yaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua edermisin lütfen hamilelerin duası kabul olur derler ben hamileyken şahit oldum buna 🥰

Yaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua edermisin lütfen hamilelerin duası kabul olur derler ben hamileyken şahit oldum buna 🥰
Tabiki ederim. Rabbım en kısa zamanda bu duyguyu en sağlıklı şekilde size de nasıp etsin canım. 🌸😍🙏

Bende de pko
Çok şükür oğlum oldu
canım ben ersağa üyeyim. dün instagramda bir paylaşım gördüm arı sütü, omega 3, demirdikeni, hayıt ve c vitamini ile bebek sesi olmayan yuva kalmasın yazıyordu. sen sadece 2 sini mi kullandın?

zaten 3 ay kullanımda sonuç alınabileceği söyleniyor. ben de deneyeceğim bakalım

Bende 8 9 tane kist vardı doktor ilac tedavisi dedi ben kabul etmedim bitkisel yollarla temizlenirim dedim kendim araştırdım civan perçemi testere disli aslan pençesi bide hayıt otunu kaynattim ictim gundr 1 buyuk bardak bide hergun sabah aksam 1 kuru sogani kaynatıp içtim 1 aya kalmadan tekrar muayene oldum ve yumurtalıklarım tertemizdi o ay hamile kalmistim oglum 16 aylik ve suan 3 bucuk aylik hamileyim bir seferde nasilsa tutmaz hemen ya diyip onemsememistim ama günüm gecince test yaptım emzirdigim halde gebe kaldim sürpriz oldu banada darisi size olsun tüm isteyenlere olsun inşallah

Back
X