Sağol canım Allah razı olsunAllah kolaylik versin dua ediniz
Ben rahim filmini bir sene önce çekildim ama yinede gebelik oluşmadı şimdi rapor için evrakları hazırlıyorum bidahaki ay aşılama olucam inşallahMerhaba bende pkoluyumbugün 4.yumurta takibimin de başarısızlıkla sonuçlandığı gerçeği ile yüzleştim doktorum sıradaki aşama rahim filmi çekilip aşılama olacak dedi. Biz de evleneli 15 ay oldu 15 aydir istiyoruz bebiş
Ben rahim filmini bir sene önce çekildim ama yinede gebelik oluşmadı şimdi rapor için evrakları hazırlıyorum bidahaki ay aşılama olucam inşallah
Değişti canim ben Zeynep kamilde çıkartıyorum raporu. Sen nerde oturuyorsunRapor çıkartmak için ne şartlar aranıyor? Internette 3 yıllık evli olma şartı aranıyor diye okuďum değişti mi o şart?
Beylikdüzündeyim. aşılamayı özelde gittiğim doktoruma yaptırmayı planlıyorum ama ilaçlar icn en azından rapor çıkartabilsem bende güzel olurDeğişti canim ben Zeynep kamilde çıkartıyorum raporu. Sen nerde oturuyorsun
Aynen canım Zeynep kamile gidebilme şansın varsa git benceBeylikdüzündeyim. aşılamayı özelde gittiğim doktoruma yaptırmayı planlıyorum ama ilaçlar icn en azından rapor çıkartabilsem bende güzel olur
Ben de pkoluyum.Daha önce kimyasal gebelik yaşadım.2ay klomen kullandım ama olmadı bu ay 11 haziranda iğnelere başladım ve bugün aşılama oldum ama özel hastanede oldumKızlar ben pkoluyum ve iki sene oldu evleneli.. rapor çıkartıp aşılama olucam, benim gibi olan varmı aranızda
Merhaba inşallah tutar aşılamanız. Maddi olarak ilaçlar ve hastane masrafları ne kadar tuttu bana da temmuz ayında aşılama yolu görünüyorBen de pkoluyum.Daha önce kimyasal gebelik yaşadım.2ay klomen kullandım ama olmadı bu ay 11 haziranda iğnelere başladım ve bugün aşılama oldum ama özel hastanede oldum
İşallahMerhaba inşallah tutar aşılamanız. Maddi olarak ilaçlar ve hastane masrafları ne kadar tuttu bana da temmuz ayında aşılama yolu görünüyor
Ilaclar baya tutmuşİşallahİlaçlar 2200 TL hastane 1700 TL Antalya Likya Hastanesi
Rica ederim canım umarım çabalarımıza değerIlaclar baya tutmuşbende istanbulda yaptıracağım hastane 2200 dedi ama ilaçlarla birlikte baya tutuyormuş bu kadar maddi manevi emek boşa çıkmaz inşallah detaylı yazdığınız için çok teşekkür ederim
Bana kalırsa özele o kadar para verme rapor çıkaran devlet hastanelerine gitMerhaba kızlar ben de bir kere aşılama yaptırdım klomenle bir sonuç alamadık şimdi iğnelerle düşünüyoruz ama aşılamayı İstanbul bahçecide yaptırmayı düşünüyorum malum çok fazla tutuyor o yüzden aşılama raporu çıkartmayı düşünüyorum şırnakta yaşıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum
İnşallah güzel sonuç alırsın canim haber ver bizeBen de pkoluyum.Daha önce kimyasal gebelik yaşadım.2ay klomen kullandım ama olmadı bu ay 11 haziranda iğnelere başladım ve bugün aşılama oldum ama özel hastanede oldum
İlaç raporunu hallettim gibi bişey oldu ama nerde aşılama yaptırsam karar veremiyorum İstanbul Adana Kayseri düşündüklerim arasında özelde yaptırcam çünkü devlette uğraşacak zamanımız yok eşim asker iznimiz çok çok kısıtlıBana kalırsa özele o kadar para verme rapor çıkaran devlet hastanelerine git
İyice araştır canim benim o konuda pek bilgim Yok ama bahçeci iyi diye duydumİlaç raporunu hallettim gibi bişey oldu ama nerde aşılama yaptırsam karar veremiyorum İstanbul Adana Kayseri düşündüklerim arasında özelde yaptırcam çünkü devlette uğraşacak zamanımız yok eşim asker iznimiz çok çok kısıtlı
İşallah 12 gün sonra belli olacakİnşallah güzel sonuç alırsın canim haber ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?