Cilt Bakımı Ürünleri Pkolu hanımlar sivilce için hangi temizleyiciyi kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mavi deniz

son 4 gün
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
5.736
5
merhabalar öncelikle böyle bir konuyu açmadan önce bayagı bakındım ama özellikle böyle bir konu göremedim ben....ben pkoluyum malum pko hastaları olanlar bilir bir çoguda bu tür sikayetten yakınır..bir çok ürün kullandım ama malesef özellikle pkodan sonra sivilcelerle ugraşmak daha dert oldu iltihaplı çıkmayıp kabarık kırmızı şekilde olanlarda mevcut..önerebileceginiz bir ürün varmıdır ben hem sivilceyi tedavi edecek hem güzelce temizleyecek bir ürün arıyorum..kozmetik ürünlere bakmak istemiyorum daha çok dermokozmetik ürün almak istiyorum ama ne alacagıma karar veremedim eczaneye gidip danışsam her biri farklı ürün öneriyor..biraz fiyatı uygun olması tercihimdir..malum hiçbirinden istedigim sonucu alamadım ben bir sürü paramda çöp gitti bu yüzden..bir çok yere sordum ama tatmin olacagım cvbı alamadım..yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum...şimdiden tşklerimi sunarım..

canım ben sivilcelerime şöle bi çözüm buldum herhangi bir ilaç falan da kullanmadım 2 yıldır yüzümü amway in gh (bal özlü)sabunuyla yıkıyorum sadece yüzüme ne tonik ne bişiy hiç bişiy sürmüyorum artık bundan önce neler denedim hiçbiri geçirmedi hatta bazısı daha da beter etti şuan allaha şükür 2 yıldır rahatım o sabunla fiyatıda çok ucuz 7 ytl civarında sabah akşam ılık suyla ve o sabunla yıkadım ve yüzde 80 oranında kurtuldum o sivilcelerden şimdi adet dönemlerimde çıkıyo sadece

bi dene istersen belki sana da iyi gelir gerçi cilt yapısıyla alakalı bişiy ben kendime yarayanı buldum umarım sana da yarar tatlımm

ceylancım öncelikle bakıp geçmedigin için tşk ederim cvp yazma duyarlılıgın içinde.. bir ara o dedigin sabaunu kullandım bal özlü aslında üçlü olarak satılır ama kesip te kullanılıyor degilmi bende ergenligin ilk zamanlarında kullandım aslında fayda etmiş gibi idi o zman çok uzun zaman önce oldugu için net hatırlamıyorum..pek sabun kullanmak istemiyordum malum kuruttugu için cildim yaglı olmasına karşın acayip geriliyor yüzüm acıyordu hemen nemlendirici sürmessem..neyse bu bal özlü oldugu için daha az kurutur degilmi..tekrar almakta fayda var yüzüme iyi gelmezse vucuduma kullanırım..yineden ben araştırma yapayım bakalım başka ne tür ürünler kullanılmış..eee kızlar bakıp geçeceginizie faydasını gördügünüz ürünleri yazarmısınız?

canım evet o üçlü satılanlardan ama eğer kullanmayı düşünürsen hemen vazgeçme 1 ay içinde yüzündeki değişikliği farkedeceksin inan

yok canım benim cildimi çok kurutmadı öyle normal sabunlar gibi değil gayet menun kaldım ben ama dediğim gibi cildin yapısı vereceği tepki de çok önemli

innan bundan önceki hiç bir ürün benim cildimde hiçbi işe yaramadı

şimdi mesela bazen sabunum bitmiş oluyo hiç bişiy sürmüyorum yüzüme sadece suyla yıkıyorumm çünkü diğerleri mahvediyo

ve benim omzumda falanda feleket sivilce çıkardı iki yıl önce gelinliğimi de straplez istiyodum bu omuzla nası giyicem bu lekelerle diye düşünüyorum düğünden 1 yıl önce kullanmaya başladım ne leke kaldı ne sivilcee o kadar memnun kaldım ben

canım evet o üçlü satılanlardan ama eğer kullanmayı düşünürsen hemen vazgeçme 1 ay içinde yüzündeki değişikliği farkedeceksin inan

tamam cnm sanırım sen bunda gerçekten fayda görmüşsün araştırıken senin yazınıda gördüm başka yerde yazmışsın..cicim normalde sivilceli ciltler için falan yazmıyor ama sanırım sivilceleri tedavi etme özelligi var..

valla yazıyorum böle ben faydalandım insanlarda belki faydalarını görür diyeeee

bi işe yararsa sendede o kadar mutlu olurum kiiii

ne derttir o sivilce ancak biz anlarız herhaldee

yok canım benim cildimi çok kurutmadı öyle normal sabunlar gibi değil gayet menun kaldım ben ama dediğim gibi cildin yapısı vereceği tepki de çok önemli

innan bundan önceki hiç bir ürün benim cildimde hiçbi işe yaramadı

şimdi mesela bazen sabunum bitmiş oluyo hiç bişiy sürmüyorum yüzüme sadece suyla yıkıyorumm çünkü diğerleri mahvediyo

ve benim omzumda falanda feleket sivilce çıkardı iki yıl önce gelinliğimi de straplez istiyodum bu omuzla nası giyicem bu lekelerle diye düşünüyorum düğünden 1 yıl önce kullanmaya başladım ne leke kaldı ne sivilcee o kadar memnun kaldım ben

anladım cnm..ne güzel inş sendeki tepkiyi bana da verir.eczaneden daha önce kullandıgım bir karışım vardı onu yaptırıyorum oda bir ara kullandım fayda etmişti bayagı ikisini kullanırım 1 ay ara vermeden inatla bakalım sonuç ne olacak..

evet bende normalde çıkardı üstelik ama bir ara düzelmişti hem o bahsettigim karışımda fayda etmişti ..pko oldukatan sonra daha da azdı..şimdi nerden bulabilirim onu araştırmam lazım her yerde satılmıyor çünkü..

X