Pko'lu hamiş olmak isteyen bayanlar gelin beraber paylaşalım tedavi süreçlerimizi:)

canımm inşşş bebişin olcakk buna inann.kisti olup hamile olan çook varr.umudunu sakın kaybetmeeopuyorumnanaktan

slm kızlar bendede aynı problem var yıllardır tedavı gordum ama tedavıye ara verdıgım ılk ay yenıden kıst olustu simdide bebiş sahibi olmak için tedavıye başladık çatlatma iğnesi vuruldum malesef olmadı şimdi asılama denenecek kısmet bakalım belkı bu sefer olacak
bu tedavıde moral çok önemlı fakat ben bunu başaramıyor ve kendıme cok stres yapıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

canmm bence her hastalıkta moral çook önemli inşş bu seferr olurr :Saruboceq:umudunu kaybetme.

sonuçları yazıcam canımm.normalde 34 ,35 günde bir adet oluyodum.ama bu geldi kırmızılar yani 29 güne indi bende anlamadım.perşeembe tahlil için gitcem daha geç giderdim sanıyorum ama erken oldu.bakalım kisti inşş atmışımdır.sen oldun mu adett??

slm kızlar ben bugün kırmızıları gördüm yine çok üzüldüm niye böyle oluyor diye her ay kendime sormaktan bıktım oğlum 4 yaşadı artık ne yapacağını şaşırıyo insan ama bu ay doktora kesinlikle gitmeyecem şu ballı çörek otunu bi deniyeyim tedavi bana hiç gelmiyor bu ramazan ayında allah istiyen herkese versin muradını içinde bizede

inş atmışsındır stres yok unutma cnm bnm 31 de adet tarihim adet olucam heralde ya habire sataşıoyurm eşime:):mymeka:

canım ben doktrouma sormuştum pko lu bir kadın hamile kalabilirmi die....bana dediki:türkiyede pko lu o kadar çok kadın var ki bunların hiç birinin çocuğu olmasa nüfus ortalaması yarı yarıya düşer di dedii.....sadece diğerlerine göre biraz fazla uğraşcaz ama olucak inanalım yeter....:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaamin canıım allah hepimizin daularını kabul etsin inşallah..........öyle bilmediğin şeyleri içme tatlımm...allah korusun başka bişey olur....:sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

bu ballı çörek otunu yiyen hemen herkes hamiş olmuş ben doktorlardan bir fayda görmedim kendimde sağlıkçıyım ama ne bileyim belki işe yarar inanarak bunu yapacam tabi bol bol da dua edecem

günaydın herkese bende 2 ay önce pkolu olduğumu öğrendim bende sadece adet düzensizlikleri vardı ama en fazla 3 hafta geçiyordu hormon testlerim yapıldı 2 kez ,estradiol yüksek lh hormonumda düşük çıktı sonra progestron tesi istemişti doktorum o da 23. günü yaptırabildim o da 0.1 çıktı doktor çok düşük olduğunu hemen eşimin spermiogram testini ve benim rahim filmimi istedi şuan bekliyoruz ama korkuyorum acaba hamile kalabilirmiyimki.. artık bütün günüm bunları düşünerek geçiyor... sizce çok mu kötü durumum..

bildiğim kadarını aktarayım sana.adetlerin süresi 35 günü geçiyor ve istikrarsızsa adet gecikmesi olarak kabul ediliyor ama adet geçikmesinin tek sebebi pko değil,farklı sebeplerden dolayıda adet gecikmeleri yaşanabiliyor.pko tanısı koyulabilmesi için FSH/LH oranına bakılıyor,adetin 3.günü yapılan hormon tahlilinde LH FHS'dan daha yüksekse pko hastası oluduğun söyleniyor.progesteron tahlilide 21.gün yapılıyor diye biliyorum.pkolu olduğunu bilmeden hamile kalan birçok insan var.öncelikle moralini yüksek tut.geçmiş olsun

doktor pkolu olduğumu söyledi progestronuda 21 22 23 günlerde yaptırabilceğimi söylemişti acaba net çıkmamışmıdır ki tekrar yaptırayım.. cevabın içinde çok teşekkür ederim..

tatlım sakın unutma herzaman ikinci bir şans vardır...hem tıp o kadar ilerlediki kadının omuriliğinden gen alıp ondan sperm yapıp çocuk yapıyorlar......hiç unutrsuzluğa kapılma sadece çok stres yapmamaya çalış ki bebiş olsun .....stres en önemli faktör......opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar herkeze selam hepımızın amacı bellı bebişşş ınsallah allah bızlerede verecek bende piko hastasıyım 9 aydır kedavı oluyorum bu ay ıgne tedavısı yapıldı 30 unda adet olmam lazım bugun kasıklarım agrıyoo bıde pembe lekeler geldııı 10 gun oncede goguslerım agrımaya basladı sanırım bu ayda olmadıı bakalımk bekleyecegım adet olacammı olmayacammı uff cok sınır bozucuu

diğer topiklerde yazmışım ama burayı es geçmişim birde buraya yazayım dedim,banada doktor pko teşhisi koymuştu,tedavi olmadım,korunmayı bıraktığımız 2.ayda hamile kaldım,bu kadar dert etmeyin,bakın demekki pko hamile kalmaya engel değilmiş a.s.

Merhaba Arkadaşlar,
Bende yaklaşık 1 yıl kadar önce adetlerim düzensizleşince gittiğim doktorda bu rahatsızlığımı öğrendim.Önce moralimi bozmadım.fakat zaman geçtikçe umutsuzluğa kapıldığım çok oldu.Lh hormon düzeyim yüksekti o yüzden dr 2 ay yasmin kullanmamı söyledi.2 ay sonra doktora gittiğimde basit kistik bir durum gördüğü için yumurtlama hapı veremedi ve doğum kontrol hapına 1ay daha devam ettim.Doktora gitmeme kararı almıştım ve hapı bıraktığım ay hamile kaldım:CüvCüv:Bu ayın diğer aylardan tek farkı çok rahat olup kafamda hiç hamile kalma düşüncesi olmamasıydı.Allah hepinize bu duyguyu yaşatır inşallah.Moralinizi bozmayın ve rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…