kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3İşin ilginç yanı maşallah diyimkilo alma yerine çok zayıfım,kıllanma yok ve adetlerim günü gününe geliyorr yıllardır bu böyle ama yinede pkoluyum:)))
slm kızlar bende pko var hertürlü tedavi verildi klomen hiç gelmiyor üç seferdede kocaman 7-8 cm lik kistler oluştu artık doktora gitmeyeceğim daha çok hasta ettiler beni o kistler acayip ağrı yaptı bende buay bizim buralarda olan bir bitkiyi içtim kaya yarpuzu diye çok iyi söylediler adetimi bekliyorum iki gündür hala gelmedi olur olmaz bu küre başlıyacam artık kist istemiyorum bebek istiyorum rahmimde :)))
slm kızlar bendede aynı problem var yıllardır tedavı gordum ama tedavıye ara verdıgım ılk ay yenıden kıst olustu simdide bebiş sahibi olmak için tedavıye başladık çatlatma iğnesi vuruldum malesef olmadı şimdi asılama denenecek kısmet bakalım belkı bu sefer olacak
bu tedavıde moral çok önemlı fakat ben bunu başaramıyor ve kendıme cok stres yapıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
sonuçları yazıcam canımm.normalde 34 ,35 günde bir adet oluyodum.ama bu geldi kırmızılar yani 29 güne indi bende anlamadım.perşeembe tahlil için gitcem daha geç giderdim sanıyorum ama erken oldu.bakalım kisti inşş atmışımdır.sen oldun mu adett??pek sıkıntı yapmıyorum canm ya ilk 2 ay çok kötü durumdaydm ama şimdi allah verirse olur diorum bu ayın sonunu bekliorum bi adet belirtim yok ama gögüslerim acıyo hayırlısı ya sonuclarını yaz mutlaka cnm geçmiş olsun
sonuçları yazıcam canımm.normalde 34 ,35 günde bir adet oluyodum.ama bu geldi kırmızılar yani 29 güne indi bende anlamadım.perşeembe tahlil için gitcem daha geç giderdim sanıyorum ama erken oldu.bakalım kisti inşş atmışımdır.sen oldun mu adett??
slm kızlar bendede aynı problem var yıllardır tedavı gordum ama tedavıye ara verdıgım ılk ay yenıden kıst olustu simdide bebiş sahibi olmak için tedavıye başladık çatlatma iğnesi vuruldum malesef olmadı şimdi asılama denenecek kısmet bakalım belkı bu sefer olacak
bu tedavıde moral çok önemlı fakat ben bunu başaramıyor ve kendıme cok stres yapıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
slm kızlar ben bugün kırmızıları gördüm yine çok üzüldüm niye böyle oluyor diye her ay kendime sormaktan bıktım oğlum 4 yaşadı artık ne yapacağını şaşırıyo insan ama bu ay doktora kesinlikle gitmeyecem şu ballı çörek otunu bi deniyeyim tedavi bana hiç gelmiyor bu ramazan ayında allah istiyen herkese versin muradını içinde bizede
günaydın herkese bende 2 ay önce pkolu olduğumu öğrendim bende sadece adet düzensizlikleri vardı ama en fazla 3 hafta geçiyordu hormon testlerim yapıldı 2 kez ,estradiol yüksek lh hormonumda düşük çıktı sonra progestron tesi istemişti doktorum o da 23. günü yaptırabildim o da 0.1 çıktı doktor çok düşük olduğunu hemen eşimin spermiogram testini ve benim rahim filmimi istedi şuan bekliyoruz ama korkuyorum acaba hamile kalabilirmiyimki.. artık bütün günüm bunları düşünerek geçiyor... sizce çok mu kötü durumum..
doktor pkolu olduğumu söyledi progestronuda 21 22 23 günlerde yaptırabilceğimi söylemişti acaba net çıkmamışmıdır ki tekrar yaptırayım.. cevabın içinde çok teşekkür ederim..
tatlım sakın unutma herzaman ikinci bir şans vardır...hem tıp o kadar ilerlediki kadının omuriliğinden gen alıp ondan sperm yapıp çocuk yapıyorlar......hiç unutrsuzluğa kapılma sadece çok stres yapmamaya çalış ki bebiş olsun .....stres en önemli faktör......opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktangünaydın herkese bende 2 ay önce pkolu olduğumu öğrendim bende sadece adet düzensizlikleri vardı ama en fazla 3 hafta geçiyordu hormon testlerim yapıldı 2 kez ,estradiol yüksek lh hormonumda düşük çıktı sonra progestron tesi istemişti doktorum o da 23. günü yaptırabildim o da 0.1 çıktı doktor çok düşük olduğunu hemen eşimin spermiogram testini ve benim rahim filmimi istedi şuan bekliyoruz ama korkuyorum acaba hamile kalabilirmiyimki.. artık bütün günüm bunları düşünerek geçiyor... sizce çok mu kötü durumum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?