Gebeliğe Hazırlık Pko'lu arkadaşlar bir bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Qwerty65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
133
32
98
34
Giresun
Doktor yumurta tembelliği yani pko teşhisi koydu. 29 yaşındayım.. 2 aydır çocuk deniyoruz. Geçen ay tutmadı. Bu ay ovulasyon testi ile takip yaptım ilki adet başlangıcından 11. Günde pozitif oldu.. İkinci 26. Günde.. Üçüncü de 2 gün önce yani 34. Günde.. Şu an 36. Gündeyim adet olmadım daha.. Acaba benim gibi olup hamile olan var mı?? İdrar testletinde bişey çıkmadı erkende de normalde de.. Sadece buharlaşma çizgisi oluyor. Testim aşağıdaki gibi yani pozitif verdi 3 kere

Eklentiler

• IMG_20190619_090703.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 31
Onlara pek güvenmeyin bence polikistik olsa da çocuk tutuyor bu herkes de var

Soğan suyu da içme bırak olur yumurtalık günü bekleme benim adet bittikten ikinci gün yumurta çatladı o yüzden olur hiç bir ilaç deneme

Soğan suyu da içme bırak olur yumurtalık günü bekleme benim adet bittikten ikinci gün yumurta çatladı o yüzden olur hiç bir ilaç deneme
Bayağı erken olmuş sizin :) zaten soğan suyı yılda iki kere içildiği için daha içmem en az 6 ay :) inşallah olur yaaa kendiliğinden zormuş bu işler

İnşallah gönlünüze göre olur,geçen ay benimkide beklenen adet gününde yaptığım erken hamilelik testi çok silik ve ovulasyon testi sizinki gibi çıkmıştı, hamilelik varmış ama kimyasal oldu,dilerim sizinki güzel sonuçlanır

Ama benim ovulasyon pik yapıp silikleşti hep.. Sizin silikleşmiş miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…