- 22 Mayıs 2008
- 693
- 1
- Konu Sahibi schnitCELL
selam kızlar ben pko hastasıyım...bir süre bebek tedavisi gördüm ancak ilaçlar rahimde incelmeye sebep oldu...ya çok sanşlıyım yada şanssız bilmiyorum yüz kişiden bir kişide olurmuş bu etki...doktorum tedaviye en az üç ay ara vermemizi söyledi. ve malesef başka bir şehre tayin oldu.tekrar güvenebileceğim iyi bir doktor arayışındayım...
pko hormonlardan kaynaklanan bir rahatsızlık.geçenlerde nette araştırırken endokrolojininde bu dalla uğraştığını fark ettim.benim kıllanma kilo ve adetimde düzensizlik yok üçüncü grup hastayım ama yumurtalıklarımı ultrasondan gördüm cidden bi dolu...
merak ediyorum hiç endokroloji uzmanından yardım alan varmı aranızda.fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim a.s
pko hormonlardan kaynaklanan bir rahatsızlık.geçenlerde nette araştırırken endokrolojininde bu dalla uğraştığını fark ettim.benim kıllanma kilo ve adetimde düzensizlik yok üçüncü grup hastayım ama yumurtalıklarımı ultrasondan gördüm cidden bi dolu...
merak ediyorum hiç endokroloji uzmanından yardım alan varmı aranızda.fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim a.s