Bennnnn pko varmış geçen ay öğrendim şu yaşıma kadar adet geçmesi bilmezdim son 2 aydır sürekli gecikiyordu rahim filmi felan derken hamile kaldım bende anlamadım zaten 2. Haftada çıktı idrarda benim canımPkolu olup yardım edebilecek olan yok mu başkaa
Aaa çok şanslıymışsın , ne güzel.sağ sağlim kucağna al işallahBennnnn pko varmış geçen ay öğrendim şu yaşıma kadar adet geçmesi bilmezdim son 2 aydır sürekli gecikiyordu rahim filmi felan derken hamile kaldım bende anlamadım zaten 2. Haftada çıktı idrarda benim canım
Yok canım şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra tam adet günümde öğrendim idrar daAaa çok şanslıymışsın , ne güzel.sağ sağlim kucağna al işallah2.hafta derken gecikmenin ikinci haftası mı anlamadım onu,
Ben rahim filmi çektirdim o ay hamile kaldım canım içeriyi temizlemiş doktorum öle dediBenim de son ihtimal verdiğim şüpheli ilişkiden de tam 2hafta geçti bugün ama testler negatif gösteriyo malesef
Valla ben istemedim doktor ultrason da baktı rahimde yapışma var gibi görünüyor dedi çektirmem için istek kağıdı yazdı gittim çektirdim sonuca göre histereskopi olmadan hamile kalamayacağımı söyledi bende nasılsa olmayacak diye kafam çok rahat gezdim ameliyata gideceğim gün evde test yaptım 2 tane bozuk herhalde dedim gittim 2 tane alıp yine yaptım yine çıktı kanda baktık orda da çıkınca şaşırdık keseyi görene kadar inanamadık eşimle olmaz dediği için yarın kontrol var bakalımBen de mi istesem acaba, doktorden bişi istemek de ayıp geliyo bana,adamın işi,o bilir zaten diyom ama içim içimi de yiyo işte
Valla benim öle bi acıyor ki evde ki sütyenleri takamaz oldum sporcu sütyeni aldım kendime gidipMeme ucu acımasını duydun mu hiç neden olur biliyomusun? İlk defa geldi benim başıma da,bulamadım,bebek yoksa ne var ki ya
Aa o bende de var, inanılmaz acıyorlar.Meme ucu acımasını duydun mu hiç neden olur biliyomusun? İlk defa geldi benim başıma da,bulamadım,bebek yoksa ne var ki ya
Kalbini duymaya mı gidiceksinizValla ben istemedim doktor ultrason da baktı rahimde yapışma var gibi görünüyor dedi çektirmem için istek kağıdı yazdı gittim çektirdim sonuca göre histereskopi olmadan hamile kalamayacağımı söyledi bende nasılsa olmayacak diye kafam çok rahat gezdim ameliyata gideceğim gün evde test yaptım 2 tane bozuk herhalde dedim gittim 2 tane alıp yine yaptım yine çıktı kanda baktık orda da çıkınca şaşırdık keseyi görene kadar inanamadık eşimle olmaz dediği için yarın kontrol var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?