PKO'da çıkan tüyler dökülmez mi ?

bad_dream

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Doktor pko teşhisi koydu.En çok üzüldüğüm nokta yüzde tüylenme,yüzüm bebek gibiydi.Herkes ne güzel pürüzsüz derdi :'( Ceneden boyuna kıllandım,siyahlar bir de.Her gün ağlıyorum güneşte kimsenin yüzüne bakmıyorum.Yaz ayından nefret ediyorum artık.Öğrenciyim birikimim yok epilasyona gidecek,hem de yüz için epilasyon riskli ve kesin çözüm değilmiş sanırım
Ağdadan da korkuyorum bir sivilcem eksik
Doktorun verdiği doğum kontrol hapları falan çıkanları azaltmaz mı ? Hem tüylenmeye hem saç dökülmeme ağlamaktan içim çıktı.
Bu hastalığı yaşayan varsa şifalar diliyorum,şimdiden teşekkür ediyorum :)
Tecrübelerinize ihtiyacım var...

Diane tüylerini hafifletir , çıkma süresini kısaltır. Ama ilacı bırakınca eski haline dönebilir. İğneli yaptır.

hormon düzeltmeden olmaz diyorlar işe yaramazmış epilasyon bende pko var snırım tam teşhis konmadı ama tüylenme düzenszk var orçtn sonra soğan kürü falan denemeyi düşünüyorum kontrol hapları bir işe yaramyor çoğu kişinin söyledğne göre

sadece yenilerinin çıkmasını engelliyormuş sanırım ilaçlar,keşke çıkanlar da dökülse

çenemde var hep cımbız elimde

cımbız daha kalın çıkartıyormuş herhlde ağda yapyorum ama geçen bacağımın üstü alırken o kadar acıdıki yarım bıraktım hayattan soğudum artık
ağda ile denediler olmuyor. alınmıyor mecburen ip yada cımbız.komple ağdaya kuaföre gidiyorum banamısın demiyor azalmıyor kıllar.

ağda ile denediler olmuyor. alınmıyor mecburen ip yada cımbız.komple ağdaya kuaföre gidiyorum banamısın demiyor azalmıyor kıllar.

Yüzde sivilce yapıyor mu çok ağda ? Aldırsam sivilceli gezicem aldırmasam tüylü gezicem,karar veremedim

Yüzde sivilce yapıyor mu çok ağda ? Aldırsam sivilceli gezicem aldırmasam tüylü gezicem,karar veremedim
çenemde yapmadı çenem dışında kullanmadım ama ağda ile çenemdekileri de almadı ağda adam gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…