Pko'da bu durum lehime olabilir mi ? göz atar mısınız?

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
2010 da pko tehşisi kondu... o zaman ünv.deydim. ve sağ yumurtalığımda 3 tane çok minik kist olduğunu söyledi doktor. diena35 kullandım 8 ay kadar. ve 2 yıldır çok düzenli adet oldum. bende öyle sivilce veya kilo yok.. hatta çok zayıfım ... ama biraz tüy problemi ve yine 2 aydır adet gecikmesi var. bugün doktora gittim. adam direkt doğum kontrol hapı verdi ve evlenene kadar kullan dedi...

sorum şu ki kilo problemi yok ya hamd olsun... adetlerim düzene girerse evlendiğim de çocuk proble mi olmaz değil mi inşaallah... bundan çok korkuyorum çünkü... lütfen birşeyler söyleyin kızlar...:26:

Canım bende 4 yıldır falan pco olduğunu biliyorum drdoğum kontrol hapı verdi düzene girdi bıraktığımda tekrar bozuldu 1.5 yıl önce evlendim 1 yıldır bebek düşünüyoruz 7 aydır ilaç tedavisi görüyorum bu ay iğne tedavisine başladık bekliyorum artık bendede sacede tüylenme ve adet düzensizliği var kilo yok 45 kg ama pco li olup tedavisiz hamile kalanlar da var hakkında hayırlısı

doğum kontrol hapları düzensiz olan hormonları daha çok düzensizleştiriyo bence bi araştırma hastanesinde git ve orda detaylı bi tahlil yaptır bendede vardı pko ve ben cerrahpaşada yaptırdım tedavimi iki sene sürdü ama şuan alaha şükür bişey kalmadı üstelik doğum kontrol hapları bıraktıktan sonra zor hamile kalıyosun benim arkadaşım 1 sene uğraştı hamile kalabilmek için 3 sene kadar kullanmıştı doğum kontrol hapını

Canım bende 2 sene kadar önce epilasyona başlayacaktım, epilasyon merkezindeki doktor hormon testi felanda istedi. Bende yaptırdım, pko lu olduğumu söyledi doktor. Hakkında birşey bilmiyordum arastırınca çok üzüldüm tabi, tekrar kalan test sonuçlarınıda alınca doktora giittim, ve ilk sorduğum şey hamile kalırmıyım oldu, bu tahlillerle birşey olmaz dedi. Bir kaç yakınımda bayanların %70 i pko lu deyince ve bunla ılgılı yazılar okuyunca cok düşmedim üstüne.

Bende de sivilce kilo yok, biraz tüylüyüm sadece. 9 aydır evliyim ve 9 aydır yasmin kullanıyorum, ama bazende boşuna mı korunuyorum, çocugum olacakmı acaba diye düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…