Mutlaka hamilelikte rahim uzunluğunu ölçtütünKlomen türevi ilaçlarla yumurtanız buyutulebilir. Eger buyumezse de hic sıkmayın caninizı.ben de pco hastasiyim. 3 ay ilac tedavisi gordum. büyumedi. sonra rahim filmi cektirdim. eger doktorunuź rahim filmi önerdiyse cektirmenizı ve ertelemenizı tavsiye ederim. Daha sonra asilama olucaktim. biraz daha beklemek istedim. bu sirada burada okudugum kürleri uyguladim. Rahim filmi cektirdigim 3. ayda çok sükur Hamile oldugumu ögrendim. Allah size da zamani gelince vericektir . siz sadece tedavinize bakin ve gerisini Allaha birakin. Olmaz diye birsey yok sadece zamani degildir .
O hap daha çok yumurtanın kişi olmasını engeller kişi için başka hap vermedi mi kislerin erimeden tedavi ye başlamazlar4 aylık evliyim 3 aydır çocuk deniyorum olmadı doktora gittim polikistik yumurtalık dedi ve söktürücü verdi sonra özel hastaneye gittim portakal büyüklüğünde sağ yumurtalığımda kis olduğunu söyledi ve yaşımın küçük olduğunu çocuk yapmamamı söyledi ama ben istiyorum kadın Doğum kontrol hapı verdi biraz kilom fazla rahim ağzı temiz dedi sadece bi kisim var o hapla düşer mi o kis yüzünden mi çocuğum olmuyor acil yazın
Kadın Doğum kontrol hapı ile kisin düşeceğini söyledi doktor onun haricinde birşey söylemediO hap daha çok yumurtanın kişi olmasını engeller kişi için başka hap vermedi mi kislerin erimeden tedavi ye başlamazlar
Ben çok düzensiz içiyorum yani hep farklı saatlerde.. ne zaman yaptınız umutsuzluğa kapılmayın belki iyi gelmiştir ya da bi kere daha yapmanız gerekiyordur15gun boyunca denedim sogan kurunu. Saatlerini bile aksatmadan... Bende fayda etmedi. Umarım sizlere faydasi olur.
Pko bunyeden bünyeye değişiklik gösteriyor sanırım. Her bünyede etkisi farklı.
Ben çok düzensiz içiyorum yani hep farklı saatlerde.. ne zaman yaptınız umutsuzluğa kapılmayın belki iyi gelmiştir ya da bi kere daha yapmanız gerekiyordur
Hangi ilacı içiyorsun canım. İncir kürü ve aslanpencessini denedin miEvet belki de bi kere yaptım olmayınca bıraktım ondan etkisini göremedim. Simdi doktor kontrolünde ilaç kullanıyorum bakalım bundan da fayda goremezsek o zaman yine alternatif tıpa dönüş ... :)
Hangi ilacı içiyorsun canım. İncir kürü ve aslanpencessini denedin mi
Çok pişman olcaksın ilerde. Hemen yap ve bebeğini bekle. Durumum müsait değil deme. Ben de 3 yıl istemedim. Şimdi doktor geziyorum habire. Farklı şehirkerde milletn evnde sığıntı gibi yaşıyorum sırf bebeğim olur bu defa hastaneye gidiyim diyerek. Koca karı ilaçları yöntemleri deniyorum sırf gebe kalıyım diye. Bak sen benim babamn kızı değilsin sırf ilerde benim gibi başını taşa toprağa vurma diye yazıyorum bu saatte.lütfen erteleme.Arkadaşlaf merhabalar bende gecen ay adet gecikmesi nedeyiyle kadin dogum uzmanina gittim ve ultrasonda pko oldugunu soyledi uzerine test istedi yaptirdim sonuclar soyle e2:10.77 fsh:5.27 lh:9.91 prolaktin: 26.21 doktor bana prolaktimin cok az yuksek ciktigini soyledi onun disinda degerlerimin biraz sinirda oldugunu cokta kotu olmadigini soyledi fakat ben korkuyorum bi tedaviyede baslamadi bana korunma bebek dusun dedi ama ben suan istemiyorum durumum bebege musait degil ne yapmaliyim degerlerim sizce nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?