Merhaba ben adet olduğum günden beri PKO hastasıyım ve yıllardır doktor doktor gezip binbir çeşit ilaç kullandım. En son gittiğim doktorun 3 yıldır hastasıyım son 1 yıldır doktor kontrolünde ilaç kullanmıyordum ve 1 yıldır her 32 günde bir gayet düzenli adet görüyordum ta ki 17 ekime kadar. En son adetimi 17 ekimde gördüm ve 26 kasımda adet olamadığım için doktora gittim bu arada o 1 yıl içerisinde evlendim ve 3,5 aylık evliyim. Evlendikten sonra 2 ay adet görebildim 3. ay göremeyince yani 26 kasımda doktoruma gittim ultrasondan baktı ve yumurtalıkların çok yavaş çalışıyor dedi ve progestan isimli bir ilaç verdi günde 2 tane 10 gün boyunca iç, adet olunca adetinin 3. veya 4. günü gel hormonlara bakacağız dedi. İlaç 5 aralıkta bitti ve hala adet olamadım ve olacağıma dair de hiçbir belirti yok. Gerek kadınlar kulübünden gerekse başka sitelerden araştırdığım kadarıyla yumurtalık tembelliği kısırlık belirtisiymiş bir de evlendiğim günden beri korunmadım. Sizce ne yapmalıyım bana acil fikir verir misiniz?