Gebeliğe Hazırlık PKO

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Begonya92

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2019
288
212
18
Arkadaşlar dün hastaneye gittim ve doktorum polistik över olduğumu söyledi. Yalnız kistim yok sadece rahmimde follikül olduğunu söyledi. Böyle birşey başına gelen var mı? Ve kullandığınız ilaçları yazabilir misiniz? Benim gebeliğimi geciktirir mi dünden beri çok yorum okudum kafam karıştı lütfen bileğisin olan yardımcı olabilir mi? Bu arada fsh 2.11 prolaktin 8.50

Folikul dedigi yumurtalarimiz canim onlar olacak elbette ama pco hastalarinda birden fazla kucuk kucuk folikuller oluypr sanirim ordan anladi ancak fsh degerin iyi gozukuyo gebeligi engellemesede biraz zorlastiriyor sanirim bunun icin bence corek otu tarcin kuru denemelisin ben denicem bu ay .

Doktor 3 aylık bir ilaç yazdı. Onları kullanıp ek olarak bu çörek otunu da kullansam olur mu acaba?

Valla burda okuduğum yorumlara bakılırsa pkolu olup hiç sorunsuz hamile kalan bile var. Hatta çevremde bile imkansız olmasına rağmen hamile kalanları görüyorum demem o ki umutsuzluga kapılma hemen herşey kafada bitiyor olumlu düşün hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…