Folikul dedigi yumurtalarimiz canim onlar olacak elbette ama pco hastalarinda birden fazla kucuk kucuk folikuller oluypr sanirim ordan anladi ancak fsh degerin iyi gozukuyo gebeligi engellemesede biraz zorlastiriyor sanirim bunun icin bence corek otu tarcin kuru denemelisin ben denicem bu ay .Arkadaşlar dün hastaneye gittim ve doktorum polistik över olduğumu söyledi. Yalnız kistim yok sadece rahmimde follikül olduğunu söyledi. Böyle birşey başına gelen var mı? Ve kullandığınız ilaçları yazabilir misiniz? Benim gebeliğimi geciktirir mi dünden beri çok yorum okudum kafam karıştı lütfen bileğisin olan yardımcı olabilir mi? Bu arada fsh 2.11 prolaktin 8.50
Doktor 3 aylık bir ilaç yazdı. Onları kullanıp ek olarak bu çörek otunu da kullansam olur mu acaba?Folikul dedigi yumurtalarimiz canim onlar olacak elbette ama pco hastalarinda birden fazla kucuk kucuk folikuller oluypr sanirim ordan anladi ancak fsh degerin iyi gozukuyo gebeligi engellemesede biraz zorlastiriyor sanirim bunun icin bence corek otu tarcin kuru denemelisin ben denicem bu ay .
Ne ilacı yazdı cnmDoktor 3 aylık bir ilaç yazdı. Onları kullanıp ek olarak bu çörek otunu da kullansam olur mu acaba?
Doktor 3 aylık bir ilaç yazdı. Onları kullanıp ek olarak bu çörek otunu da kullansam olur mu acaba?
Hmm folik asit gebelik olursa diye duphaston adet düzenlemek icinDuphaston ve folik asit yazdı canım
Bende soğan kürünü denemeyi düşünüyordum ama ilaçla birlikte kullanabilir miyimsoğan suyu kürü yardımcı olur.
Folik asit onemli degilde canim adet düzenleyiciyle birlikte kurleri uygulamamani tavsiye ederim. Ilacin bitain oyle yaparsin.Bende soğan kürünü denemeyi düşünüyordum ama ilaçla birlikte kullanabilir miyim
İnfolic combi ve duphaston verdiHangi ilacı yazdı acaba? Genelde kist için Doğum kontrol hapı yada inofolic şase yada combi öneriyorlar.
Teşekkür ederim canımFolik asit onemli degilde canim adet düzenleyiciyle birlikte kurleri uygulamamani tavsiye ederim. Ilacin bitain oyle yaparsin.
saracoğlunun sitesine gir soru yerinden bi sor. onun günleri ve zamanları var ortadan başlamaBende soğan kürünü denemeyi düşünüyordum ama ilaçla birlikte kullanabilir miyim
Teşekkür ederim canımsaracoğlunun sitesine gir soru yerinden bi sor. onun günleri ve zamanları var ortadan başlama