Gebeliğe Hazırlık PKO Yumurta Rezervi yardım ricası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tuana_777

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
24
5
Sevgili arkadaşlar,
Adetin 21. gününde yapılan Progesteron testi neticesinde yumurtlamadığım farkedildi.
Doktoru 1 ay sonra göreceğim ancak içim içine sığmıyor, uyuyamıyorum başka şeyy düşünemiyorum.
34 yaşındayım, ancak evlendim, yumurta rezervim bitmiş olabilir mi?
Ultrasonda doktor hanım baktı ancak, yumurta sandığı şeyler aslında kistler olabilir mi içi boş?

Rica ediyorum, olumlu veya olumsuz, bir bilen beni bilgilendirsin. Su an ilaç kullandığım için doktora gitmemin bir faydası yok, tahlil bakılamıyor. Ancak rezervim bitmiş olup da anlamamış olabilir mi doktor cok kısa baktı çünkü.

Yardımlarınız için şimdiden sonsuz teşekkürler.

Keşke bir cevap alabilseydim
Belki o ay yumurtlamamis olabilirsinz umutsuzluğa kapılmayın hemen Alllah büyük bol bol dua edin.Mutlaka adetin 3.günü amh testine baktırın yumurta rezervi o testle anlaşılıyor umarım yardimci olabilmisimdir

Yumurta rezerviniz tamamen bitmesi mümkün değil öyle olsaydı erken menapoz olurdunuz. Zaman zaman strese düzensiz beslenmeye kötü alışkanlıklara veya sistit benzeri durumlara göre geçici veya kalıcı azalmalar olur.bunu ancak birkaç ay üstüyse kan ve ulturason eşliğinde yapılan takiple anlayabilirler.ve bu azalmalar çeşitli hormon iğne ve haplarla doğal kürlerle hareketlendirilebilir .ben 29yaşındayım uzun zamandır düzenli takipteyim normal olan yumurta rezervim buay tüp bebek tedavimde az göründü mesela ...ama moralimi bozmuyorum çünkübunun bu aya mahsus olduğunu düşünüyorum devamlı olduğuna henüz inanmıyorum .karamsar olmayın birçok tedavi yolu mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…