• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko yum diyip umutsuzluğa kapılmayın

Rosewitch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
71
51
3
29
Kızlarrrr. Bende pkolu biri olarak yazıyorum size. Dün yaptığım kan testi sonucuna göre hamileyimm. Çok korkmuştum buradan araştırarak. Gerçekten burası umutsuz vakaymış😂 Herkesin bir olmadığını bilin önce. Sonra olmayacak stresine girmeyin. 4 aydır korunmuyordum. Bu ay oldu şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🤗
Bugun bu linki izledim. Çok etkiledi beni. 6 aya bir adet olan kadının %12 bebeği olabilir diyerek umutsuzluğa kapılması ve ardından hamile olduğnu bile bilememsi.. Kesinlikle izleyin

Son düzenleme:
Kızlarrrr. Bende pkolu biri olarak yazıyorum size. Dün yaptığım kan testi sonucuna göre hamileyimm. Çok korkmuştum buradan araştırarak. Gerçekten burası umutsuz vakaymış😂 Herkesin bir olmadığını bilin önce. Sonra olmayacak stresine girmeyin. 4 aydır korunmuyordum. Bu ay oldu şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🤗
allaha guvenen birinde umutsuzluk olur mu hic. Biraz garip bi msj olmus🤗 Birbirimize bakip stres olmuyoruz destek oluyoruz esasen :) allah da ne zaman kime ne isterse onu veriyo sinav kimine vermemesi kimini bekletmesi. Kimine bolca vermesi. Guvenimiz sonsuz bekliyoruz. Tabiki umutsuz vaka falan olmayiz:) allah anali babali buyutsun sizinkini:) hayirli evlat olsun insallah.. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

allaha guvenen birinde umutsuzluk olur mu hic. Biraz garip bi msj olmus🤗 Birbirimize bakip stres olmuyoruz destek oluyoruz esasen :) allah da ne zaman kime ne isterse onu veriyo sinav kimine vermemesi kimini bekletmesi. Kimine bolca vermesi. Guvenimiz sonsuz bekliyoruz. Tabiki umutsuz vaka falan olmayiz:) allah anali babali buyutsun sizinkini:) hayirli evlat olsun insallah.. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

Kusurum varsa affola heyecandan ne yazdığımı bilmiyorum 🤷‍♂️ Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Ben burada pko yorumlarını okudukça hiç umudum kalmamıştı. Ama şükürler olsun Allah bana da nasip etti. Herkese de nasip etsin inşallah ❤️

Kusurum varsa affola heyecandan ne yazdığımı bilmiyorum 🤷‍♂️ Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Ben burada pko yorumlarını okudukça hiç umudum kalmamıştı. Ama şükürler olsun Allah bana da nasip etti. Herkese de nasip etsin inşallah ❤
:) amin inşallah :)

Back